Mogu da potpišem da je baš tako i bilo. Jedno je kad softverski nesto promakne to je sasvim normalno, ali hardverski da ne pokrenes test i ne primetis da se nesto nezeljeno desava je bezobrazluk.Jedina gora stav od neprimecivanja problema je ako su bili u fazonu "bice to OK, salji na trziste kupovace zagoreli gejmeri".
I jos prateca oprema, pumpa, cevi itd..Taman da razmislis 4080 ili 4090.Da je tako lakoPogledajte prilog 370091
eto resenja......
meni jeste, jer je sva prateca oprema vec instaliranaI jos prateca oprema, pumpa, cevi itd..Taman da razmislis 4080 ili 4090.Da je tako lako![]()
Frka je oko 110C, nižih boost klokova i performansi. Nema ovde nikakvog "opportunistically and aggressively ramp up clocks", već obaranje frekvencije kako se ne bi spržilaNe znam čemu frka oko 110 stepeni HOTSPOT temperature???
I oko toga da se cooler vrti na 2500-2600 umesto na 1700-1800 kod karti koje imaju defektan cooler.Frka je oko 110C, nižih boost klokova i performansi. Nema ovde nikakvog "opportunistically and aggressively ramp up clocks", već obaranje frekvencije kako se ne bi spržila
Dostigla bi 120+C da ne obara boostNeće da se sprži, rekli su da je 110 stepeni normalno. /s
Oče reči če da je kupac kriv zbog toga ili da je to normalno ili da je kartica overkloovana a bože moj overklok ne podleže garanaciji...možeš da biraš odgovorValjda će i kod nas brzo reagovati da ne bude čekanje 60 dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari