Mogu da potpišem da je baš tako i bilo. Jedno je kad softverski nesto promakne to je sasvim normalno, ali hardverski da ne pokrenes test i ne primetis da se nesto nezeljeno desava je bezobrazluk.Jedina gora stav od neprimecivanja problema je ako su bili u fazonu "bice to OK, salji na trziste kupovace zagoreli gejmeri".
I jos prateca oprema, pumpa, cevi itd..Taman da razmislis 4080 ili 4090.Da je tako lako 😀Pogledajte prilog 370091
eto resenja......
meni jeste, jer je sva prateca oprema vec instalirana 🙂I jos prateca oprema, pumpa, cevi itd..Taman da razmislis 4080 ili 4090.Da je tako lako 😀
Frka je oko 110C, nižih boost klokova i performansi. Nema ovde nikakvog "opportunistically and aggressively ramp up clocks", već obaranje frekvencije kako se ne bi spržilaNe znam čemu frka oko 110 stepeni HOTSPOT temperature???
I oko toga da se cooler vrti na 2500-2600 umesto na 1700-1800 kod karti koje imaju defektan cooler.Frka je oko 110C, nižih boost klokova i performansi. Nema ovde nikakvog "opportunistically and aggressively ramp up clocks", već obaranje frekvencije kako se ne bi spržila
Dostigla bi 120+C da ne obara boost 😉Neće da se sprži, rekli su da je 110 stepeni normalno. /s
chipsandcheese.com
Oče reči če da je kupac kriv zbog toga ili da je to normalno ili da je kartica overkloovana a bože moj overklok ne podleže garanaciji...možeš da biraš odgovor 🙂,..,Valjda će i kod nas brzo reagovati da ne bude čekanje 60 dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari