Slažem se, ja sam gledao na 4K sto je po meni realnije nego koristiti ovu karticu na full hdZavisi od rezolucije najvise
u FHD je 7900 XTX 35% brza, u 2K je oko 45% brza, u 4k je oko 55% brza od 6900xt
imam i 1440p/144Hz monitor i 4K/144Hz monitor prikacene oba, mislim da gresis, dupe i oko je razlika u korist 4K, 28" je velicina, i mislim da je taman mera, ne bi se sad vracao da gejmam u 1440p vise.Iskreno,smatram da su RT i 4K glupost. Vestacki stvoren izazov za karte koji mnogo manje vredi u smislu poboljsanja prikaza nego sto su penali na performanse kada se koriste. Kako lakse povecati potrebu za jacim kartama nego skokom u rezoluciji...nikako.
Za mene licno je samo 2k merodavno, 4k trazi bar 32 inca, samim tim, mora vise da se udalji monitor sto samo po sebi obesmisljava vecu rezoluciju.
Baci sliku na mnogo veci TV (55"+) pa ces videti za sta je zamisljena... iole bolji TV danas ima podrsku za VRR i 120Hz.Iskreno,smatram da su RT i 4K glupost. Vestacki stvoren izazov za karte koji mnogo manje vredi u smislu poboljsanja prikaza nego sto su penali na performanse kada se koriste. Kako lakse povecati potrebu za jacim kartama nego skokom u rezoluciji...nikako.
Za mene licno je samo 2k merodavno, 4k trazi bar 32 inca, samim tim, mora vise da se udalji monitor sto samo po sebi obesmisljava vecu rezoluciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari