- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 585
Pa, zasta si kupio karticu, nije sigurno za tetris, samo napred i udri ove zmajeve.:smack:
Da si pročitao knjige iz Sage o vešcu znao bi zašto Geralt izgleda tako kako izgledaHm ovde 290x i 970 egal.... Nisam probao ovu igru jer mi je sam izgled glavnog lika presmesan ... Jel valja icemu gameplay? Ono jel button mashing ili mora malo mozak da se koristi? Gledao sam neke klipice tu i tamo.... Potsetilo me malo ba resident evil jos sa sonija keca...Jel da se cimam da probam ili jok?
Da si pročitao knjige iz Sage o vešcu znao bi zašto Geralt izgleda tako kako izgleda![]()
![]()
Pocinje jedna nova era, kao sto je to standard kad su veliki zaokreti u pitanju tu je AMD da pogura nesto novo!
http://videocardz.com/55543/amd-explains-high-bandwidth-memory
sa guru3d
"There is a small revolution advancing rapidly in memory technology, HBM is just one of them. New standards like these allow for more bandwidth per watt, but also you should realize that things like multi-threading and simultaneous accesses to different banks of memory are key to this design, we for-see greatly reduced latency in many scenarios. ....
Will AMD be the only one using HBM ? No, Nvidia has already indicated they’ll use it for Pascal in 2016"
http://www.guru3d.com/articles_pages/an_introduction_to_hbm_high_bandwidth_memory,2.html
I sada postoji potreba za brzom memorijom, uglavnom za HPC. A taj APU sa HBM-om je zapravo najavljen za HPC, za nas obične smrtnike idu standardni modeli. I Intel je brzu memoriju uveo još pre 2 godine, kada su stavili eDRAM na procesor. Pa je tako mobilni i7 bio brži od Xeona u nekim HPC aplikacijama. Upravo zato je i Iris Pro brži od IGP-a u Kaveri-ju - zbog memorije, a ne zbog čipa. Čipovi su manje više istih performansi (GT3 i R7)Guraju pre vremena, i sami su kazu u slajdu da ce memoriju gusiti GPU "uskoro".... znaci tek sa 14/16nm imacemo stvarnu potrebu za brzom memorijom....
@Dark Magician
Gde si ti video da ce nov APU imat HBM?, zadnji info je da zen nece imat HBR, inace za tvoj info intel je sa iris pro vec obisao AMD, toliko o AMD-u
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari