D
Kako da dodjem dovde.
Mozda zvuci glupo, al probaj samo da restartujes komp kad imas coil whine pa vidi jel pomazeIma li neko ideju sta se tu moze razlikovati pa tera gpu da whinuje?
U modiTrenutno je u modi 7700XT, 6700XT je vec zastarela tehnologija. Ne trosi vreme, dodaj kes i uzimaj 7700/7800XT dok ih jos uvek ima. Jeftnije nece da budu.
Ja se secam pre jedno 20 meseci je udarila u minimum cena na Amazonu, od onda je krenula na gore, pa nestala, tada je bila i za 280$, kad se vidi da šije b580 lagano zamsili koja je to kupovina pre skoro 2 godine...Zna li neko koliko dugo 6700 xt nije dostupna po zvanicnim radnjama? Par dana se interesujem za nju, ali nigde nije dostupna, pa cak ni na Amazonu.
pravo resenje je ptm7950Ja sam skoro uzeo 6800XT, radi kartica odlicno, ali mi bas bode oci onaj hotspot, koji ide i do 110 stepeni. Ne vidim da kartica obara takt tad, ali mi to bas smeta.
Imao sam 5700XT na kojoj je Hotspot išao do 110 lagano. Prodao je i kod čoveka i dan danas radi bez problema, posle 5 i po godina. Posle toga sam imao 6800 (ne XT) hotspot oko 100 i, evo, tri godine kasnije sve radi najnormalnije kod mog kuma. Imao sam i 7900XTX, ali to je druga priča...Ja sam skoro uzeo 6800XT, radi kartica odlicno, ali mi bas bode oci onaj hotspot, koji ide i do 110 stepeni. Ne vidim da kartica obara takt tad, ali mi to bas smeta.
Nikad nisam imao Hotspot oko 100, max 87-88.Posle toga sam imao 6800 (ne XT) hotspot oko 100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari