Ja ocu, doduse za 250e - RX480.
Sad tolko kostaju, ali za godinu dve ce cena pasti u mainstream.
sta se desava sa rx karticama zasto su skoro sve nestale iz prodaje...nema ih ni u madjarsjok ni u slovackoj..
Ja ocu, doduse za 250e - RX480.
Sad tolko kostaju, ali za godinu dve ce cena pasti u mainstream.
sta se desava sa rx karticama zasto su skoro sve nestale iz prodaje...nema ih ni u madjarsjok ni u slovackoj..
RX kartica ima u Evropi u dovoljnim količinama. Ne znam za istok, možda još uvek nisu osvežene prodavnice ali RX580 modeli se prodaju za nešto malo više para nego RX480 na zalasku karijere, odnosno za manje para nego kada se RX400 serija pojavila. Ista situacija je i sa RX470. Sačekaj par dana.
Gdje ih ima?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dostavljaju u hrvatsku al na naplati kaze da to slanje nije moguce. U cemi je kvaka? [emoji15]Pojavljuju se i brzo nestaju sa lagera. To je istina. Nova isporuka sutra.
Ja obično uzimam sa overcklockers.co.uk pogotovo sada kada je odličan odnos funte i evra. Na sniženjima se odlično uštedi.
Ja malopre udjoh na tapatalk da vidim sta ima, kad ono vidim da su cene skocile, i sad ne znam dal da je ostavim il da prodam za 400 *******, i da uzmem neku slabiju posto samo igramo dotu, a to mogu i na cpu, posto za ostalo me nista i ne vuce sem maddena koji igram na xboxu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari