Strix 480 najbolja verzija, 470 ima hotspot na memoriji, i to smo pisali dosta puta ovde
P9 Lite TT
Po cemu?Bolji je Safir Nitro+ od Asus Strixa 480. Znam da ce vam svima biti tesko da poverujete kad se pogleda kako mocno Asus izgleda,ali je istina.
Po cemu?
Vidjao sam testove gde strix radi na po 10c nizim temperaturama od drugih i + je tisi.
Jel ima nekih problema sa samom izvedbom? Ako ima, nisam video da je to neko pisao.
Nitro+ 480 je u dosta jeftinija od Strix-a, pogotovo 4gb Nitro+ koji je jedva skuplji od 470 4gb modela.
P9 Lite TT
The truth has been spoken!
Jel ti znas za onu izreku dvocevka, misljenje je kao dupe, svako ga ima.![]()
Problem u celoj prici je taj sto niko od nas nece priznati da se zeznuo sa nekom kupovinom.
Licno nemam ni protiv tebe ni protiv nikoga ko ovde sta pise i svako ce naravno da kaze da je ono sto je kupio super za njegove potrebe. Ali to ne znaci da je kartica generalno bez problema, i ono najbitnije ni jedna kartica nije savrsena samo je pitanje ko ce prihvatiti te mane a ko nece a ko ce ici okolo i vikati kako je ova losija a ona je bolja.
Svaka je dobra na svoj nacin i sve ce one pre ili kasnije pokvariti ili ce mo ih zameniti za neku sledecu.
Svemu sem izgledu: manji, jeftiniji, tiši, hladniji, čak i mislim da je bolji kloker u proseku. Kod mene rade Safirke na nižoj T od Asusa od minimum 5-6 stepeni iako imaju malo veći napon (0.93 vs 0.89), custom fan (jer auto fan setovanja nisu ista za dve karte), isti broj obrtaja (možda Asus malo viši). Čak Asus ima viši ASIC od mojih Nitro+ karata
Odavno mi je Roberto Baggio pričao da je Asus izvedba slabija (i on ima te karte), nisam verovao dok ga nisam uzeo. I dalje mislim da je dobra karta, ali ne vredi više para od Nitro+ sigurno. Posebno taj treći vent, nema nikakvu funkciju, tu je da bude selling point jer svi pretpostave kako bolje hladi.
Zdravo ljudi.
Ne pratim hardware i nemam iskustva uopste. Jel moze neki dobar covek da mi odgovori jel valja ova kartica https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B01JQ...rds=rx+470&dpPl=1&dpID=511Afl6-djL&ref=plSrch
Jel se pregreva, jel bucna ? Stavio bih je u trenutno konfu, kasnije dodao mozdw ryzen r3 (ako je ~100e).
Jel bi bilo nekog tzv botlenek?
Nadam se da nisam pogresio temu, nekako mi nije za Sta da kupim. :wave:
Ne bi trebalo tako da radi, to je znak da crkava.
Trebalo bi oba da rade na istom rpm-u.
To sto se taj kasnije pali znaci da mu treba veci napon da bi se pokrenuo.
Probaj manualno u Msi afterburner da stavis da rade na 15-20%, siguran sam da se taj sto "ne radi" nece ni pokrenuti.
Ako je to situacija, kvaran je.
P9 Lite TT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari