Ako mene pitas, ja bih uzeo Hisovu ICEQX izvedbu, vrhunska karta, steta sto nema u prodaji u Srbiji, odnosno steta sto pojedini mozgovi vec godinama ne uvoze HIS karte...
Ona je bila 225e, kad sam poslednji put gledao, pre neki dan.
@rammadis
Nemoj tako, kolegi Ivanu su ok, samo 3 modela iz cele RX serije. Necu zaboraviti kako je mene, pa skoro napljuvao, za MSI Armor RX 470 4GB koju sam preporucio jednom clanu, koja je jedno vreme imala kod "madjara" za ispod 200e, kartu je naravno video samo na netu....
Ja sirim lazi o karti koja je ekstremno tiha, u igrama radi na 65stepeni, ventovi startuju na 60, kostala (to kratko vreme) msm 195e?!(ako se dobro secam) i slicno, nevidjeni sam lazov...***, nema veze sto nije probao, tako pise negde na netu....
I ova tvoja poslednja recenica, sustina cele price. Forumi (ukljucujuci i ovaj) su nam otisli u Q, kao i cela drzava i drustvo, milion Tesli, Kopernikusa, nobelovaca i slicno. Informisanje na svoju ruku pod obavezno. Sta sam sve procitao ovde u temama u odeljku "Sta da kupim", neko ko ne prati, pomislio bi da je 75-80% PC komponenti tezak skart. NV VS AMD pricu i polemiku, tek necu da komentarisem, za tako nesto, normalan covek i mentalni sklop (a smatram da jos nisam fijuknuo), nema zivaca za takvu papazjaniju. U poslednje vreme nekako je najaktuelnije pljuvanje Xiaomi telefona i etiketiranje kao "kinesko djubre", pretpostavljam od maminih i tatinih sinova, koji nikad dinar (posteno) u zivotu nisu zaradili, kojima je sve palo sa neba, koji imaju (u proseku) 16 godina i itd...