Naponska razlika u električnom polju, kakvo postoji između dve tačke u elektrinom kolu, je isto što i potencijalna razlika, razlika električnih potencijala. Ova razlika je srazmerna elektrostatičkoj sili koja gura elektrone (ili druge nosioce naelektrisanja) iz jedne tačke u drugu. Potencijalna razlika, električni potencijal i elektromotorna sila se izražavaju u voltima (simbol V), što je razlog da se uobičajeno koristi izraz "voltaža".
Pogledajte prilog 112743
linx 12 min Pogledajte prilog 112744
PROLAZI CINEBENCH I AIDA64 Extreme Edition povecao sam volatazu na 1.4500 iskljucio sve power sawere ali nisam dizao voltazu na northbridzu jel treba da se dize ili ne i koj test da uradim da vidim da li mi je stabilan ali necu ono da cekam dugo mrzi me bas to igrao sam need for speed most wanted 2012 i sve je full nema blue screna i td :type:
Sto, zar ti smeta?
POMOZITE MI BOLJE NEGO STO SE SVADJATEBLUE SCRENNN AND FREZZ POMOCCCCCC![]()
![]()
POMOZITE MI BOLJE NEGO STO SE SVADJATE![]()
Mlad si pa se ne sećaš, ali osamdesetih godina prošloga veka su nas u školi učili iz osnova računarske tehnike i iz programiranja terminima kao što su datoteka, direktorijum, slog, upravljački program, pokazivač itd.bilo je oko toga cela hrpa tema i svadja, nov si ovde pa se ne sećaš .
pišemo voltaža jer stalno čitamo voltage na ino sajtovima (uh pardon , - stranicama svetske kompjuterske mreže ) ...recidiv.
ako ćemo da teramo mak na konac kao braća hrvati, možemo da umesto fajl govorimo datoteka , umesto folder , direktorijum , umesto drajver upravljački program i tako dalje u cirkle ...
recimo , meni se jako svidja njihova reč za slot - utor . takodje i za hardver - sklopovlje . divno .
Ma kakav, nego ne volim prekršrene riječi sa drugih jezika.
Mlad si pa se ne sećaš, ali osamdesetih godina prošloga veka su nas u školi učili iz osnova računarske tehnike i iz programiranja terminima kao što su datoteka, direktorijum, slog, upravljački program, pokazivač itd.
Za ahci probleme probaj update biosa, and znam da tehnički ne bi trebalo da ima veze ali meni je pomoglo dosta, mada jeste poznato da sad malo bolje radi na intelu
A dodatni kuler se podrazumeva na fx-ovima![]()
Nikako AMD da potvrdi da li ce i Steamroller FX procesori ici na AM3+. Kad bih to znao odmah bih odradio privremeni upgrade na hexa Visheru.
Nikako AMD da potvrdi da li ce i Steamroller FX procesori ici na AM3+. Kad bih to znao odmah bih odradio privremeni upgrade na hexa Visheru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari