au ebote jel taj malo lud ili mi se cini ?![]()
Kakve li se cene ocekuju za 6-icu i 4-ku?jel ima informacija kad stize 6300 i 4300?
1100T je bio na 4.1 i nb 2950 i 1.550v, dok je ovde sve na default sem memorije i iskljuceni su power save utilities, turbo, c1, cool and q itd.Izem ti zivot - bolji X6 1100T @ 4GHz, nego FX-8350 na istom kloku :rupa:
Brzopotezni, samo sam podigao mnozilac, IBT je pukao posle 5 og krugaa Pogledajte prilog 99992 , Pogledajte prilog 99993 sto mi se cini nije lose za all auto podesavanja, voltaza nije visoka ali teperature su ogromne(po meni) pogotovo soket, jedino sto mi pada na pamet je pasta, jel mi deluje malo suvlje nego sto treba da bude i/ili da u tecnost dodam jos malo destilovane(mozda sam preterao sa g12) jel mi se cini da se voda negreje dovoljno tj da ne dolazi do disperzije toplote.
zanima me jedno, da li ce nadolazeci FX6300 biti isti u igrama sa 8320 naravno clock za clock
Brzopotezni, samo sam podigao mnozilac, IBT je pukao posle 5 og krugaa Pogledajte prilog 99992 , Pogledajte prilog 99993 sto mi se cini nije lose za all auto podesavanja, voltaza nije visoka ali teperature su ogromne(po meni) pogotovo soket, jedino sto mi pada na pamet je pasta, jel mi deluje malo suvlje nego sto treba da bude i/ili da u tecnost dodam jos malo destilovane(mozda sam preterao sa g12) jel mi se cini da se voda negreje dovoljno tj da ne dolazi do disperzije toplote.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari