Ne bi trebalo da cena premašuje 205-210 evra na domaćem tržištu.
Čekamo sa nestrpljenjem prve zvanične testove FX 8350. Mene najviše interesuje kako će se ponašati u video-audio kompresiji, u odnosu na FX 8150, ali prava snaga se očekuje tek kad se x264 kodek dodatno optimizuje da iskoristi FMA3 i ostale nove instrukcije koje donosi Piledriver Vishera.
Zna li neko koliko se % može dobiti na taj način, 20 do 40 % ?
Изгледа да се неће грејати многоStill, in light of this new achievement, there is more cause to believe previous reassurances that even air and standard watercoolers can handle 5-5.5 GHz with no problem.
I inace kupovina FX-8350 po meni ima smisla u principu samo za vlasnike AM3+ plojki, kao upgrade varijanta, ko uzima novu platformu i nije najpovoljnije resenje iz poznatih razloga.
Da li uopste ima smisla preci sa 6 Thuban jezgara na ovo?
A jel ima neki test da to potvrdi..?, sta mislis zasto niko ne testira sa istim procesorom jos ne daj boze OC-vanim?![]()
Pored brzeg CPU-a, treba napomenuti i nove Intel kompatibilne setove instrukcija kod FX-a, a koje Phenomi/Thubani nemaju itd itd. Mislim da ovog puta za menjazu ima osnova.
Procurile su cene i za ostale
Eight-core FX-8350 ticks at 4GHz with 4.2GHz Turbo, features 16MB of cache (8MB of L3 cache) and should sell at US $199.
The lower clocked eight-core FX-8320 working at 3.5/4.0GHz should launch at US $175. The six-core 3.5GHz/4.1GHz clocked FX-6300 will launch at US $135, while the quad-core 3.8GHz/4GHz clocked FX-4300 will have a launch price of US $125.
Poslednje sto AMD-u danas treba je rat cenama protiv Intela.
i dalje je to jaako slabo. ajvi na 4300 baca 8.15
Slabo?
Zarad čega?
Biznis klasa nije a i ne košta toliko (kao Intel derikožić), prema tome, za kućnu upotrebu sa malo para razbija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari