Uhhhh, easy Max
Nothing personal Max.
Ljuti konkurent, otkud ti to ?
To sto sam stavio jedan thread i 5 poruka a registrovan sam 2 i po goidne je problem ?
Sta treba da se raspravljam sa nekim ko ima seriju 5xxx ili 6xxxx NV kartica ili seriju 9xxxx ili x8xx ATI-u 3870 ili o 8800GT i o merodavnim rezultatima ?
I nije samo to vezano za ovo Max, nego u nazad proporcionalno.
Sto se tice da li sam "mlad" na forumu, pa da u principu jesam ali mi i dalje nije jasno da li sam trebao ucestvovati u koje kakvim raspravama istog karaktera kao i ova pa bi mi sa da verovao da nisam konkurencija ?
Ali, evo me tu sam i nisam ljuti konkurent i nisam zeleo senzacionalan i pompezan thread nazalost tako je nekako na kraju ispao

(izvini i za to Max, malo sam bio potresen rezultatima koji su bili objektivno 20-30% bolji nego na svim drugim site-ovima pa mi se to ipak cinilo malo cudnim, isto kao i ti sam sto si priznao u prvi mah da ti se cinilo)
a i covek te je pitao i u okviru thread vezanog za test te kartice da li su ti rezultati tacni i da li je taj grafikon tacan.
I dalje stoje pogresno ako nista drugo napisano na tom grafikonu da je to:
FutureMark 3D Mark 05 1.2.0SM3.0 Final Score
a ne
FutureMark 3D Mark 06 Final Score
eto, makar malo sam zadovoljen da si makar nesto pogresio Max
Kod Paradigme postovan Celeron D @ 4059mhz
Sandiego i DFI Lan party fsb 310
itd.
(sve na AIR cooling)
za sve ovo naravno postoje png-ovi
Naravno sve je ovo kurc..nje, alii nezelim da to bude, ali eto cisto da znash josh jednom da nisam ljuti konkurent,a ako si procitao pocetak thread-a tamo sam se i predstavio na neki nacin.
Sto se tice rezultata izvinuo sam se, i evo jos jednom se izvinjavam
Sto se ti IT eventova, hmm pa zanimljivo zvuchi ovaj chelenge (ako si hteo da to bude chelenge)
Inache i Peca i ti i sami znate da smo i dovoljno ludi bili, da smo ostali i verovatno jos jedan period ce mo biti dovoljno ludi sto se tice hardvera mi "noob"-ovi iz Subotice (i eto onaku usput receno, nestize samo hardver u BG, nego zaluta neko parche hardvera i u SU, NS, NI ...).
BTW, i ja imam daily job, jer da nemam sad bih vec bio bez pola organa u svom telu zarad nekog sitnog i kratkotrajnog kompjuterskog zadovoljstva.
Ali mozda i najbitnija stvar koju sam hteo da kazem sa ovim thread-om i koju se nekako provlaci kroz svu pricu>
Sto ne testirate to sto dobijete da testirate a ovde konkretno mislim na Graficke kartice posto se u toj temi i nalazi thread, na nekoj default gamer-skoj konfiguraciji (uostalom tako radi 99% njih) pa recimo neki Dragan B. kad ode da kupi tu karticu zna sta kupuje ako procita Vas thread i zna otprilike kako bi to trebalo da radi.
Jer ovako taj isti Dragan ode u prodavnicu i tesko da ce dobiti "zestoko" overclokovanu 8800GT i Quad core na 3600 mhz ili opet sutra neki "zestoko" overclockovan neki ATI xxxx XT
Ovaj Dragan B (hohoja) koji je pisao ovaj thread i koji pishe ovo nekako ce se snaci, ali neki drugi Dragan mislim da samo moze biti razocaran sa onim sto je dobio u odnosu na ovo sto ste vi istestirali, benchmarkovali, postovali.
Sorry jos jednom Max, I`ll take it easy in the future, hope U`ll so
---
May the force be with You !