- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Sta zakomplikovali? Ljudi ovde ne koriste svoju glavu, samo rade sta im se kaze. impulsivno reaguju i nista vise. Svi su vikali 8800GT je naj, naj... i svi trk u prodavnice i kome treba i kome ne treba. Svi po 250eura manje. Ovcice otisle na sisanje.
Sad kada je stigao 3870 svi su bili "hladni" dok nije srusen WR. Sad ce svi trk po nju. Ispada da se kupuje impulsivno po inerciji mase. Sledece nedelje ce:
8800GT biti i dalje 250eura i nece ga nigde biti,
3870 ce biti 190eura,
a 3850 150eura.
Svako neka se pronadje u svojoj racunici. Sve 3 karte su dobe na svoj nacin. Sve se dobro overklokuju i svaka ce vam pruziti ugodno igranje najnovijih igara. Birajte pametno, pazljivo i najvaznije ne dozvolite prodavcima da vas "vuku za nos". Vi ste sami stvorili kod njih refleks dodatne naplate svojim ZALETANJEM. Prvo sa 8800GT (koga realno i nema nigne, ni u svetu), a posle i sa 3800 serijom koje ima svuda po evropi u vise nego dovoljnim kolicinama.
Pozdrav svima! :wave:
Pa niko nista nije zakomplikovao. Ja sam sasvim afirmativno pisao o 3870, jer mislim da je odlična kupovina. Još sam tada imao i malo rezerve, jer nisam znao koliko će ih brzo biti na tržištu i koliko će koštati, tada kad sam radio test. Iz ove perspektive, zaključak je još pozitivniji!