Čini se da se svaki da otključati, ali verovatno ima neko ali, samo je pitanje kada će i ko stići do tog ali.
:d
Sta receOtkljucati..svaki..Khmm,khmm. Sto mi stajete na muku
Poz
Hteo sam da kažem da mi je očigledno za moje potrebe dovoljno dobar, odnosno radi kako treba.
Nikakav OC sem otključavanja.
Juče sam uz champions league radio kućnu montažu i konverziju jednog filma od 30 minuta u razne formate, a uz to u pozadini
formatirao disk i mlatio se nekim sajtovima sa flash glupostima po njima.
Znači klasična kućna multimedijalna priča i sve bez ikakvih problema.
E sad, dete još malo pa neko maltretiranje visoko zahtevnim igrama neće biti
Kad budem stigao izmaltretiraću ga nekom sintetikom, ali iskustvo govori da sintetika i realan rad nisu isto.
Ali čisto da vidim dokle može.
Čini se da se svaki da otključati, ali verovatno ima neko ali, samo je pitanje kada će i ko stići do tog ali.
:d
To ti nista neznaci pusti 3dmark06 da prodje ako nema anomalija onda je dobar.
Posle provrti 30 minuta linx-a i ako to prodje onda je dobar.
To ti nista neznaci pusti 3dmark06 da prodje ako nema anomalija onda je dobar.
Posle provrti 30 minuta linx-a i ako to prodje onda je dobar.
Neznam bas za 3dmark06. Meni je 3dmark radio ok na 3.7 dok linx odmah nadje problem. Moje misljenje prvo vidi na koliko ce linx da radi stabilno pa posle juri ocenu u 3dmark-u.
ima veze x64 win, mnogo su nestabilniji phenomi na njemu nego na 32bit windowsunema nikakve veze! i ja koristim Win 7 x64 pa nisam morao da menjam voltažu.
Kad će taj C3 kod nas?![]()
Konacno kupih i ja Athlon 245, prezadovoljan sam...ali me buni rezultat u WINRAR-u i to verziji 3.9
Dobacuje samo 1124...
Da nije ovo malo?
Malo je ja sa E8400 imam na 3.8GHz 1860 u winraru a na 4GHz gotovo 2000.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari