Šta je novo?

AMD Athlon II X2 i Phenom II X2

pa optereti ga sinteticki sa necim vidi sta ne stima, nemoj tako otlkljucao pa ako se
desi nesto desilo se...

Hteo sam da kažem da mi je očigledno za moje potrebe dovoljno dobar, odnosno radi kako treba.
Nikakav OC sem otključavanja.
Juče sam uz champions league radio kućnu montažu i konverziju jednog filma od 30 minuta u razne formate, a uz to u pozadini
formatirao disk i mlatio se nekim sajtovima sa flash glupostima po njima.
Znači klasična kućna multimedijalna priča i sve bez ikakvih problema.

E sad, dete još malo pa neko maltretiranje visoko zahtevnim igrama neće biti :D

Kad budem stigao izmaltretiraću ga nekom sintetikom, ali iskustvo govori da sintetika i realan rad nisu isto.
Ali čisto da vidim dokle može.

Čini se da se svaki da otključati, ali verovatno ima neko ali, samo je pitanje kada će i ko stići do tog ali.

:d

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
^Nece, sve probao ali nece ni da cuje. Tako se zalomilo, sta da se radi..Poz

Hteo sam da kažem da mi je očigledno za moje potrebe dovoljno dobar, odnosno radi kako treba.
Nikakav OC sem otključavanja.
Juče sam uz champions league radio kućnu montažu i konverziju jednog filma od 30 minuta u razne formate, a uz to u pozadini
formatirao disk i mlatio se nekim sajtovima sa flash glupostima po njima.
Znači klasična kućna multimedijalna priča i sve bez ikakvih problema.

E sad, dete još malo pa neko maltretiranje visoko zahtevnim igrama neće biti :D

Kad budem stigao izmaltretiraću ga nekom sintetikom, ali iskustvo govori da sintetika i realan rad nisu isto.
Ali čisto da vidim dokle može.

Čini se da se svaki da otključati, ali verovatno ima neko ali, samo je pitanje kada će i ko stići do tog ali.

To ti nista neznaci pusti 3dmark06 da prodje ako nema anomalija onda je dobar.

Posle provrti 30 minuta linx-a i ako to prodje onda je dobar.

Zahvaljujem na preporučenim sintetikama. Čim uzmognem probaću, pa vam javim.

Da li neko moze da mi kaze ako zna iz prve ruke(sto je najbolje) ili ako ima link za neki test, da li AthlonII moze uz OC da izvuce realnu brzinu i propusni opseg za DDR 1066 posto vidim da mu je spec samo za DDR 800.
Na mom sam probao OC ali ne dobijem maltene nista od tog famoznog 1066.

Neznam bas za 3dmark06. Meni je 3dmark radio ok na 3.7 dok linx odmah nadje problem. Moje misljenje prvo vidi na koliko ce linx da radi stabilno pa posle juri ocenu u 3dmark-u.

Neznam bas za 3dmark06. Meni je 3dmark radio ok na 3.7 dok linx odmah nadje problem. Moje misljenje prvo vidi na koliko ce linx da radi stabilno pa posle juri ocenu u 3dmark-u.

Samo nek testira oba nije vazno kojim redom ja sam mu rekao 3dmark prvo zato sto kod mene to cetvrto jezgro izbacuje hiroglife i treptanje po ekranu a stabilno u linxu.

Na prvu loptu, maltretiranje linx-om od sat i kusur i 3dmark nakon toga.
Sve radi bez problema.
Rezultat u 3dmarku nije merodavan (za mene nije ni bitan), jer me mrzelo da gasim neke otvorene
aplikacije, a i išla je neka utakmica pa je i tv bio otvoren.
Kako god, da kucnem u drvo, čini se da se mogu smatrati srećnim vlasnikom.

NB na 2900 sa stock culerom :zgran:
Pominju i 4Ghz isto... Ovo su odlicne vesti.:banana:

uspeh

eto da se i ja pridružim masama ponosnih korisnika Phenom 2 X2 procesora, koji su uspešno otključali sva 4 jezgra. Posle obavljenog linx testa ( 2 puta- prvi put default a drugi put oko pola sata) i 3DMark06 testa, za sada sve radi normalno sa 4 jezgra!
Da li će tako i ostati-videćemo!

^pozdrav...mislim da nema razloga da tako ne ostane sa tih 4 jezgra...neka te dobro sluzi

Uspeo sam da otkljucam 4 jezgra ali da bih prosao LinX test morao sam podici voltazu na 1.55 ... dok mi prime odmah restartuje..
Ima li kakve veze sto imam win 7 64bit?

Poslednja izmena:
RE:

nema nikakve veze! i ja koristim Win 7 x64 pa nisam morao da menjam voltažu.

Ne bi trebalo da nesto mnogo znaci ali pitanje je kloka na kome testiras..

Kad će taj C3 kod nas? :D

to nisam znao! nisam do sad primetio nekakvu nestabilnost! moraću baš da probam Win 7 32bit.

evo ja imam Phenom II X4 965 na 3.8 je stabilan u x64 na 3.9 nije, dok u 32 jeste na 3.9 stabilan, ne znam u cemu je fora da li ce ovo uopste ispraviti nekim updateom bios-a, ko zna...

Poslednja izmena:
Konacno kupih i ja Athlon 245, prezadovoljan sam...ali me buni rezultat u WINRAR-u i to verziji 3.9
Dobacuje samo 1124...
Da nije ovo malo?

Konacno kupih i ja Athlon 245, prezadovoljan sam...ali me buni rezultat u WINRAR-u i to verziji 3.9
Dobacuje samo 1124...
Da nije ovo malo?

Malo je ja sa E8400 imam na 3.8GHz 1860 u winraru a na 4GHz gotovo 2000.

ja upravo kupio phenom 545, i sada cekam plocu. Posto ova tema ima puno poruka, zanima me na koji nacin se otkljucavaju i ostala dva jezgra? Da li je to opcija u biosu ili nesto drugo?hvala

Vrh Dno