Damn taman sam nabavio processor, kad ono, crko kuler na grafickoj[josh je pod garancijom].
![]()
:wall:
Proveri da li ti je stvarno crkao cooler. ATI CCC ume da se zabaguje i pokazuje svasta u polju za brzinu coolera.
^ sredjena je situacija sa kulerom, nego interesuje me koje su standardne temperature za 550 sa box kulerom. Onako odokativno.
idle oko 35 a load oko 47,48 sa box kulerom i na default naponima. Mada tu je i faktor okolne temperature ukljucen u jednacinu, tipa temp. vazduha, cipseta, napojne jedinice, odvodjenje toplog vazduha iz kucista...
U toku sledece nedelje mi stize:
Gigabyte GA-MA790X-UD3P i AMD Phenom II X4 810 po neverovatnim cenama
:banana::banana::banana:
:cigar:
OK fala, evo malopre skinuh programce. Indeed ~35
![]()
Jel mozes da slikas box cooler nekako posto vidim da njemu u specfikacijama stoji da je 80W TDP( pa me bas interesuje sta ga hladi na tih 35c), a jurim nesto za pasivan htpc pa sam se dvoumio izmedju njega i AthII ali mi se nakako na daju pare za AII (jer vidim da podrzava samo ddr800), ako moze i PII da se nabudzi da radi pasivno.
Jel tebi tih 3GB ram-a rade u DC???
stižu novi atloni
AthlonII X2 240 ADX240OCK23GQ 2.8Ghz 1MB Rev C2 65W AM3
AthlonII X2 245 ADX245OCK23GQ 2.9Ghz 1MB Rev C2 65W AM3
AthlonII X2 250 ADX250OCK23GQ 3.0Ghz 1MB Rev C2 65W AM3
Ne. Imam kingston 2gb @ 800 i jedan stari 1gb modul koji je tu uboden privremeno... dok neuzmem josh 2gb.
Da li ce neki AII podrzavati DDR1066 uopste i da li ima efekta OC-na tu frkvenciju jer sam ja sa mojim probao i mislim da nisam dobio bog zna sta, dok vidim da neki drugi proc sa tom frek. imaju dosta vise???
Ne- nije DC ili NE- ne mogu da slikam cooler???
Ne- nije DC ili NE- ne mogu da slikam cooler???
stižu novi atloni
AthlonII X2 240 ADX240OCK23GQ 2.8Ghz 1MB Rev C2 65W AM3
AthlonII X2 245 ADX245OCK23GQ 2.9Ghz 1MB Rev C2 65W AM3
AthlonII X2 250 ADX250OCK23GQ 3.0Ghz 1MB Rev C2 65W AM3
A be, ma ne moguće da je to limit pogotov sa tim hlađenjem. Ne diraj ništa samo podigni množilac da ti bude 3.6ghz, voltaža na default. Mora da prolazi, kod mene je tako 100% stabilan na W7
Dobije se na performansama al ništa drastično, ja sam kod mene samo multi dizao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari