Wild Boy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.07.2005
- Poena
- 680
I kada se klokuje radi CnQ? Fino.ma šta je to za tebe![]()
svejedno u idle obara takt na 800mhz i spušta voltažu tako se ne brini![]()
I kada se klokuje radi CnQ? Fino.ma šta je to za tebe![]()
svejedno u idle obara takt na 800mhz i spušta voltažu tako se ne brini![]()
radi sasvim normalno :wave:I kada se klokuje radi CnQ? Fino.
Za XP treba drajver ali ga AMD nije izdao. Probaj sa programom PhenomMsrTweaker.
Ako visha sila dozvoli [tj. Chuck Norris], veceras i ja dobijam isti kombo kao i Kir Janja![]()
Nice, nameravam da instaliram Win7ne znam kakvo je stanje pod xpom, u w7 staviš samo na minimal power menagment i to je to.
Koji OS koristiš? Ako je Vista ili W7 nema potrebe ništa da instaliraš. Za XP obavezno.Da li za ovaj procesor (Phenom II X2 550) treba da se instalira AMD Dual Core Optimizer. Ja sam ga deinstalirao pre stavljanja procesora. Na AMD-ovog site-u u delu gde su driveri za phenome nema AMD Dual Core Optimizer-a, a cini mi se da sam negde na netu procitao da ovaj driver hoce da pravi problem sa Phenom-ima, ali nisam siguran da li to vazi samo za X4 i X3 Phenome ili vazi i za X2 Phenom.
Svejedno ti je koja ploča pošto proci ima otključan množilac.a kakva je ta GA-720-US3 za klokovanje ovog Phenom X2 550BE?
pa da ima ne bi ti trebao dual core optimizer koji ne treba na vistu/w7.
Hmpff, danas instalirao W7, ali nije stabilan sa onim setovanjima koja rade OK u XPu, tako da sam morao da instaliram na defaultu, sad radi OK, ali samo na 3.5GHz. S obzirom da je vikend gotov, do sledećeg je pitanje koliko ću imati vremena da se zezam sa istraživanjem šta je preforsirano, pa ćeš morati da se strpiš dok ne zasučem rukave ponovo.
Temperature mi deluju dosta nisko, idle je 29-30 na defaultu (cpuZ kaže 1.328) ali toliko kaže prilikom podizanja i u BIOSu pa pretpostavljam da je info tačan i kad piše da je load 37. Pošto me zezao pod W7 danas, malo sam dizao i spuštao napone, pa je išao i do 42, međutim, to ti je sve pod GeminiS coolerom sa ventom na 100% što će reći - bučno. Za max temp mu treba nekoliko minuta, nazad se vraća za manje od minuta. Neko ko ga vozi pod boxom neka napiše njegove temp, ja ni pod razno ne vadim ploču iz ove moje skalamerije dok ne stigne neka uATX AM3. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari