Mortification
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.09.2010
- Poena
- 169
Ijaooo sta cu da vam radim *zloslutno se smejem*
Ali hvala puno na screenovima, ali sada je vec malo kasno, hteo sam cisto da vidim sta mogu da ocekujem![]()
Ma salim se, evo sad sam podigao sistem i bacam se na nocno klokovanje![]()
Ijaooo sta cu da vam radim *zloslutno se smejem*
Ali hvala puno na screenovima, ali sada je vec malo kasno, hteo sam cisto da vidim sta mogu da ocekujem![]()
Ne ocekuj nista specijalno sto se 3dmarka tice, za to ipak treba intel.
Imam rezultate x6 + gtx 570 i kad sam ih uporedio sa i7 imao sam sta i da vidim. Ocigledno je da gtx570 overklokovan ne moze da pokaze max uparen sa x6 4ghz.
Pa sad ce bulldozer sa 8 i 16 jezgara (4 i 8 modula), pa cemo da vidimo kako ce da sljaka. Sta vredi 6 jezgara kad je core vs core slabiji od konkurencije. Al dobro necu da spamujem dragu nam amd x6 temu sa intelom.![]()
Danas sam dao nekih 400 eur za AMD i ne bih da slusam o tome kako je SB dosta bolji
Nego, ubi me ovaj LLC, na 50% i dalje ima vDrop a na 100% na setovanih 1.48 dize na 1.55
Ali aj ako te ne mrzi izbaci P score na tom SB na 3dmark 11 pls
Evo gde sam trenutno
I odoh da promenim "moja masina" sa ponosomNego jel vi gledate cpu temp ili core temps u HWmon-u? Jer je razlika onako solidna, da se tako izrazim
![]()
I odoh da promenim "moja masina" sa ponosomNego jel vi gledate cpu temp ili core temps u HWmon-u? Jer je razlika onako solidna, da se tako izrazim
![]()
Iako je trial verzija trebao si da spustis slider dole da se vidi skor za cpu, gpu i cpu+gpu. al nema veze, nisam se naljutio, samo sam prokomentarisao.
Kaskao 25 poena za onim linkom sto si zakacio gore od i7Nego to je to od mene, da ne zagadjujem ovim vise ovaj thread
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari