- Učlanjen(a)
- 26.11.2010
- Poena
- 229
malo za'ladnilo, pa sam malo zalozio![]()
Au pa ovo bolje od vode, sa kojim si kulero przhio poshto znam da ti testirash sve na vazduzhu?
malo za'ladnilo, pa sam malo zalozio![]()
ja kad kazem domaci, mislim na stabilan komp koji izvrti barem 1h linxa 64bitnog sa minimum 2500mb zauzetih. nikad se ne bih blamirao i kachio rsnut linx posle drugog krugai govorio da je to domaci, vadeci se na pucanje memorije :d:d
evo ti malko narednih zadaca![]()
za "domaci zadatak" mislim da te i dalje zeza onih mojih 83 gflopsasve sa tih 68 C
![]()
Slazem se u potpunosti ovde sa demios-om Rez bez bar 50 krugova Linx-a sa svom memorijom nije rez, a i tu se tek tada moze licitirati sa stabilnoscu.... I kada se to sve sredi da bude stvarno stabilno, u 90% slucajeva, svi Cpu-i sljakaju na istom taktu, kad oni satra "extra" popadaju na testu... Takvo je bar moje iskustvo, i sa Intel-om i sa Amd-om... E sad, ovaj SB "nije normalan":-devil-: tako da tu ne mogu nista da kazem...
Zna li neko zašto cene svih kompjuterskih komponenti naglo poskupljuju za po 10+ evra?I ovaj procesor takodje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari