Hvala, mislim da moja ploca ne podrzava to
Ово је послао 6п!
Hvala, mislim da moja ploca ne podrzava to
Ово је послао 6п!
Zašto bi bio 100e kada nema konkurenciju u 4/8 segmentu, nerealno za sad.
Konkurenciju će da dobije za 3 dana, i to koja će da ga oduva u svakom pogledu. Kad Norvežani krenu da rasprodaju hasvele biće to jeftinije od tepsije ribe.![]()
Zato i pitam. Citam i cudim se. Jedno je ocekivati nov I7 za nesto nizu cenu a drugo I5 za 20e.
Послато са Nokia 3410 уз помоћ Тапатока
Hvala, ali moja je H170 ploca
Dear ...
We need to process your request
The serial number of the cooler or the invoice.
Full address
Opet ga je odrao. Ne znam šta je sa ovim testovima ali je sve zanimljivije.
Po ovome 7700K ostaje na tronu kao gaming procesor, samo da bude malo jeftiniji. Microcenter je dobro odmerio cenu, 299$.
Opet ga je odrao. Ne znam šta je sa ovim testovima ali je sve zanimljivije.
Ako bude ispod 300e tesko da ce za gejming biti opravdano dati 150e vise za 1700x, 1700 je po meni ipak delimicno hendikepiran taktom i za igre ne nudi nista vise od 7700k. R5 treba docekati, na dugom je stapu.@ PanonskiNS
Po ovome 7700K ostaje na tronu kao gaming procesor, samo da bude malo jeftiniji. Microcenter je dobro odmerio cenu, 299$.
Polako kapiraju, a i pre je važilo pravilo.. za max stable oc amd-a je bitno naći temp preko koje se ta igra ne igra. Posle je lako...Opet ga je odrao. Ne znam šta je sa ovim testovima ali je sve zanimljivije.
Razumem, samo i to je dug stap. Imamo jos par meseci do linija koje ce cenovno i po performansama ugroziti polovne I5/7. Da bi oni pojeftinili potrebno je da ili ima nov sa istim performansama po pribliznoj ceni ili da na trzistu polovnjaka bude dosta procesora - da narod zameni svoje stare I7 sto osim za generaciju 2700 i nije bas mnogo realno, uz izuzetke.Razvalio ga u MT :d
@Dr Sidious pa i necu, samo kazem koliko ih cene, a tu je sada prilika da Zen pokida, slicne perfomanse po ceni polovnog Intela (doduse starije generacije)![]()
Sacekaj testove, sacekaj testove
Za STzahtevne stvari i7 je nedostizan verovatnk, za MT koji koristi sve threadove nema diskusije
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Za vlasnike LC CC120
http://www.lc-power.com/en/product/power-supplies/lc-cc-120/
Heatpipe CPU cooler for sockets:
Intel LGA 775/1150/1151/1155/1156/1366/2011/2011-3
AMD FM1/FM2/AM2/AM2+/AM3/AM3+/AM4
Note:
Mounting materials for AM4 sockets available now!
Please contact our service under [email protected].
isto stoji i za CC95, CC100...
.
Kako stoje stvari, Ryzen ce za one koji sastavljaju racunar od nule ili prave workstation racunar (koji ce donositi novac) biti dobro resenje,.
Zasto bi nesto prodavao jeftinije nego sto moras? Btw intel ima "grafu".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari