Šta je novo?

Amazon Fire TV

Jesmo, ne moze to, bar ni ja nisam nasao način, cak i kad koristim Fire TV app ni tu ne moze da se pomera kursor, ako pogresis na recumo prvom slovu, mora se sve obrisati i kucati od pocetka 😁

Jesmo, ne moze to, bar ni ja nisam nasao način, cak i kad koristim Fire TV app ni tu ne moze da se pomera kursor, ako pogresis na recumo prvom slovu, mora se sve obrisati i kucati od pocetka 😁
Glupost, x puta pogrešim i prepravljaj. Moram listu da izmjenim, ali izgleda da ću odustati od tog😁

Poz ekipa, interesuje me tastatura na firestik. Pri korišćenju aplikacije tivimate, želim da izmjenim naziv programa, i jednostavno nema opcije da pomjerim kursor, tj da ubacim neko slovo između, nego ima opcija samo da brišem, ne da pomjeram kursor. Nadam se da ste me razumjeli😁
Koristi fire tv aplikaciju za telefone. Nema drugog resenja sa taj specifican detalj

Стварно немам појма како нагурате коди на 2 GB 🤔
IMG_20221023_200418.jpg
А није баш да немам ништа у њему
IMG_20221023_200727.jpg

Instaliraju sve i svašta mada kada se sve svede na par addon-a dođe na tu oko 500-800mb. Kapiram da lošije radi na slabijim uređajima i da su Syncler, Stremio, itd bolje za tako nešto.
Forestick 4k max je daleko od slabijeg uredjaja, glavni problem je manjak interne memorije. Ali to moze da se resi preko OTG kabla i USB memorije, nije najsrecnije ali moze.

Arctic Horizon 1

To je skin ne launcher.

Лепота је у оку посматрача 😁

Drugari,
a moze li preko nekog od ovih fire uredjaja da se igre naste kako na samom uredjaju tako i u strimu tipa game pass ili neki drugi game cloud?

Drugari,
a moze li preko nekog od ovih fire uredjaja da se igre naste kako na samom uredjaju tako i u strimu tipa game pass ili neki drugi game cloud?
Mora da se sideloaduje aplikacija, pošto zvanično samo ima Amazon Luna koja radi samo za USA tržište pa ti treba vpn za to.

На жалост, Трој уклања rapid app installer :(

TROYPOINT firmly believes it is well within the law, but simply does not have the resources or capacity to defend against a threatened copyright infringement lawsuit.

As of October 25th, 2022 the TROYPOINT App with Rapid App Installer will be shut down.

Over the coming days, we will also remove all reviews that cover third party apps, add-ons, streaming services, etc. that may be offering copyrighted media without proper consent.

Additionally, we will be deleting all topics and posts from our TROYPOINT Insider and start from scratch. Moving forward, mentioning 3rd party apps, addons, services, etc. will not be allowed.

pozdrav svima. koristim eon u inostranstvu, na tv-u, pokrenem eon, pa tek onda vpn i radi.
ista procedura ne radi na firestik-u. otprilike da home dugmetom aplikacija se zatvori, a ne ode u pozadinu, i tu negde ne mogu da nakon pokretanja aplikacije, pokrenem vpn. ima li neko ideju kako to da se resi.

Mora tako, vezbaj prste, uspe ponekad, sta da ti kazem 😁 nemam pojma, mozda ima neka aplikacija u kojoj podesis da se u odredjeno vreme u pozadini pokrene neka druga. Nagađam saml ali to bi bilo najbolje resenje.

Evo malo benchmarka...

Prilozi

• AFTVnews-CPU-Benchmark-for-Fire-TV-and-Google-Android-TV-including-the-Fire-TV-Cube-3.png
    AFTVnews-CPU-Benchmark-for-Fire-TV-and-Google-Android-TV-including-the-Fire-TV-Cube-3.png
    257.4 KB · Pregleda: 89
  • AFTVnews-GPU-Benchmark-for-Fire-TV-and-Google-Android-TV-including-the-Fire-TV-Cube-3.png
    AFTVnews-GPU-Benchmark-for-Fire-TV-and-Google-Android-TV-including-the-Fire-TV-Cube-3.png
    183.1 KB · Pregleda: 104
pozdrav svima. koristim eon u inostranstvu, na tv-u, pokrenem eon, pa tek onda vpn i radi.
ista procedura ne radi na firestik-u. otprilike da home dugmetom aplikacija se zatvori, a ne ode u pozadinu, i tu negde ne mogu da nakon pokretanja aplikacije, pokrenem vpn. ima li neko ideju kako to da se resi.
Drži home dugme malo drže, onda ti se startuje widget pa na dugme apps startuješ druge aplikacije bez zatvaranja aktivne.

Ne mogu da provalim koji je treca a koji druga generacija. Ovi na KP ne navode koja je generacija.
Zato i pitam da li su to ovi od 100e na KP ili je ovo nesto novije?

Nov Cube 3 u Americi košta minimum 150 USD, tako da sigurno nije taj na KP za 100 evra.

Uostalom razlikuju se i vizuelno, druga generacija je skroz sjajna crna boja, a treca ima kao tekstilni materijal koji obavija kocku, sa zadnje strane ethernet port i jos jedan hdmi port

Imam problem sa livestreamovima, koju god sideloadovanu da stavim, svaki stream mi izbaci error posle nekih 5 minuta.

Jel to do servera ili jednostavno firestick napuni ram i kreshuje?

Imam problem sa livestreamovima, koju god sideloadovanu da stavim, svaki stream mi izbaci error posle nekih 5 minuta.

Jel to do servera ili jednostavno firestick napuni ram i kreshuje?
E to sam ja primetio za nekoliko strimova, i mene zanima :D Mada sam na EON boxu uspevao duze da drzim strim aktivnim a imaju istu kolicinu ram memorije.

Ne mogu da provalim koji je treca a koji druga generacija. Ovi na KP ne navode koja je generacija.
Zato i pitam da li su to ovi od 100e na KP ili je ovo nesto novije?
Treca generacija se tek pojavljuje i kosta oko 150$

Prvi box koji ima integrisan zvucnik, asistenta, i hardverske IO portove.

Nazad
Vrh Dno