Šta je novo?

Amazon Fire TV

kada otvoris taj link, vodi te na apkpure sajt gde treba da kliknes za download.
probaj moj link, trebalo bi da je direct download, mada je mozda vremenski ogranicen

Ovo verovatno nisam...inače link koji kucam u search je bit.ly/hbomax-apk
za hbo max app.

edit: vidim da jeste dozvoljeno, možda glupo pitanje..da li mi treba sd kartica opšte?
Ne rreba ti, ja sam stavio 128gb preko otp splitera pošto sam snimio retroarch i nabacao gomilu matorih igara xD (ps1, dreamcast, snes i sega)

Nekako sam uspeo i aktivirao hbo max i eon tv...muke.. :whistle: I sad dobijem ovaj neki kod u app od eon tv??
Zar nije ova app besplatna kao multiscreen app ili mora plaćena verzija?
edit: da li možda radi iris tv na ovom firestick 4k max?

Poslednja izmena:
Nekako sam uspeo i aktivirao hbo max i eon tv...muke.. :whistle: I sad dobijem ovaj neki kod u app od eon tv??
Zar nije ova app besplatna kao multiscreen app ili mora plaćena verzija?
edit: da li možda radi iris tv na ovom firestick 4k max?
Наравно да ЕОН избацује код да би се активирао.
Одеш на мојсбб и тамо у подешавањима својих уређаја активираш тај уређај преко кода којег си добио.

Da..ipak mi je taj Go...gde da nađem tu smart? Ako može neki link..hvala

ps sa ovog ne mogu da skinem.. link

edit: našao... probam

expressvpn
mesec dana probe, taman da vidis da li ti odgovara

Nord radi odlično na Fsticku.

Pozdrav svima,
dvoumim se između Fts 4k Max i Xiaomi tv 4k.Nikad nisam koristio fts molim za savet šta uzeti.Uvideo sam prednosti fts medjutim malo mi je zbunjujuće sve oko zastarelosti apk i naknadne instalacije apk,blokade updejta pa deblokade ukoliko je potreban dodatni skladišni prostor.Procitao sam sve 54 strane.Ako se ipak odlučim za fts šta mi je potrebno uraditi prilikom prve instalacije (ako sam dobro razumeo blokada updejta).Hvala na razumevanju.

Pozdrav svima,
dvoumim se između Fts 4k Max i Xiaomi tv 4k.Nikad nisam koristio fts molim za savet šta uzeti.Uvideo sam prednosti fts medjutim malo mi je zbunjujuće sve oko zastarelosti apk i naknadne instalacije apk,blokade updejta pa deblokade ukoliko je potreban dodatni skladišni prostor.Procitao sam sve 54 strane.Ako se ipak odlučim za fts šta mi je potrebno uraditi prilikom prve instalacije (ako sam dobro razumeo blokada updejta).Hvala na razumevanju.
Govorim iz ugla korisnika fire cube, slicno kao i firestick. Interfejs je zaista odličan, meni se i svidja ta dinamika i predlozi sta gledati, pod uslovom da imas prime aktiviran, netflix i slicno. Sto se tice toga odlično je sve. Blokada apdejta koliko se razumem u to je radjena kako bi mogli custom launcheri da se instaliraju, ali najnovijim apdejtom je to ponovo omoguceno. Nek me neko ispravi ako grešim. Koristio sam wolf launcher, onako, čist je, pregledan, ima widgete ali opet sam se vratio na onaj default amazonov. Za aplikacije, nebitno da li uzmes i xiaomi koji ima gugl store, opet ces morati da sideload-ujes neke app, tipa iris smarta i tako slicne jer ih nema u storu trenutno. A to je vrlo lagan proces sam po sebi. Pogledaj par rivjua na yt i odluci

Bas, nek neko potrvrdi da li se sa novim update-om kogu instalirati custom launcheri.

Hvala @ Compadre91
Ja sam razumeo da je neophodan blok apdejta zbog blokiranja sideload aplikacija sa novim apdejtovima sistema.Inace stick mi je potreban zbog stabilne wifi veze (što sa kineskim boxovima nisam imao),ruter je u drugoj sobi i za par apk Strimio,modovanu eon,kodi,Hbo max,neki plajer i neki file menager.

Ma update blok radimo zbog launchera, nista drugo. Jedno vreme je bilo problema sa ikonama od aplikacija ali su to ispravili. Za WiFi uzmi Firestick max, nema greske, super je uredjaj.

Sinoć sam se taman namestio da gledam neku seriju, kad ono neće streaming sa kompa da radi. Počne, sve ide glatko 30-ak sekundi, možda minut, i ukopa se. Motanje radi bez problema. Imam 5ghz mrežu, VDSL na 30mbit... Firestick izvlači nekih 25 skoro uvek kad merim. Serija je manja od 1GB, x265, možda je encoding problem? Bitrate je 2200kbps.
Moraću da tražim drugo rešenje.

Pritom, uspeo sam da namestim da daljinski pojačava i smanjuje zvuk. Za moj Vivax trebalo je izabrati marku INVES.

Ma problem je u mreži. Snimak je mp4, x265, na kompu sam napravio folder - shareovao ga. Vidim ceo folder preko FX file explorera. Pustim, krene odmah snimak u MX playeru, ali posle 30-ak sekundi zamrzne i stoji. Nekad bude na 25, nekad na 40.

Probaću Serviio da vidim šta će tamo biti.

@nidzesi zakacen preko wifi mreže? Imao slican problem, preko alldebred servisa skinem nesto na njihov cloud pristupim mu preko total commander-a i kad pustim zeza... Kako sam resio, pustam preko vlc-a, a u vlc-u sam stavio da prvo napravi baferuje 60 sekundi. Vidi dal u mx-u ima opcija da se poveca bafer na 30-60sekundi.

Da, wifi, 5ghz mreža. Ništa ne ide preko neta, sve je u lokalu.

Probaj VLC player. Tu možeš direkt da pretražuješ šerovane foldere sa kompa, ne moraš da ideš preko fajl menadžera. A za fajl menadžer probaj MiXplorer, nema ga na Playstore moraš da skineš apk fajl sa XDA developers foruma. Ustvari, evo ti link za MiXplorer.

@bakara
Probano već sa boljim ruterom.U medjuvremenu crkli kineski boxovi (prvi posle 2god,drugi posle par nedelja).

Vrh Dno