- Učlanjen(a)
- 19.01.2021
- Poena
- 115
Jesmo, ne moze to, bar ni ja nisam nasao način, cak i kad koristim Fire TV app ni tu ne moze da se pomera kursor, ako pogresis na recumo prvom slovu, mora se sve obrisati i kucati od pocetka 😁
Glupost, x puta pogrešim i prepravljaj. Moram listu da izmjenim, ali izgleda da ću odustati od tog😁Jesmo, ne moze to, bar ni ja nisam nasao način, cak i kad koristim Fire TV app ni tu ne moze da se pomera kursor, ako pogresis na recumo prvom slovu, mora se sve obrisati i kucati od pocetka 😁
Koristi fire tv aplikaciju za telefone. Nema drugog resenja sa taj specifican detaljPoz ekipa, interesuje me tastatura na firestik. Pri korišćenju aplikacije tivimate, želim da izmjenim naziv programa, i jednostavno nema opcije da pomjerim kursor, tj da ubacim neko slovo između, nego ima opcija samo da brišem, ne da pomjeram kursor. Nadam se da ste me razumjeli😁
Posto nisam napredni korisnik kodija, brzo sam natrpavao razne instalacije koje su mi lagano izlazine na 1.5gb sigurnoСтварно немам појма како нагурате коди на 2 GB 🤔
Pogledajte prilog 360777
А није баш да немам ништа у њему
Pogledajte prilog 360778
Instaliraju sve i svašta mada kada se sve svede na par addon-a dođe na tu oko 500-800mb. Kapiram da lošije radi na slabijim uređajima i da su Syncler, Stremio, itd bolje za tako nešto.Стварно немам појма како нагурате коди на 2 GB 🤔
Pogledajte prilog 360777
Pogledajte prilog 360778
Forestick 4k max je daleko od slabijeg uredjaja, glavni problem je manjak interne memorije. Ali to moze da se resi preko OTG kabla i USB memorije, nije najsrecnije ali moze.Instaliraju sve i svašta mada kada se sve svede na par addon-a dođe na tu oko 500-800mb. Kapiram da lošije radi na slabijim uređajima i da su Syncler, Stremio, itd bolje za tako nešto.
Koji je to launcher?Стварно немам појма како нагурате коди на 2 GB 🤔
Pogledajte prilog 360777
Pogledajte prilog 360778
Ja sam uzeo dva komada i oba rade lepoKoji džojstik koristite za igre? Moraću da uzmem neki![]()
Mora da se sideloaduje aplikacija, pošto zvanično samo ima Amazon Luna koja radi samo za USA tržište pa ti treba vpn za to.Drugari,
a moze li preko nekog od ovih fire uredjaja da se igre naste kako na samom uredjaju tako i u strimu tipa game pass ili neki drugi game cloud?
Drži home dugme malo drže, onda ti se startuje widget pa na dugme apps startuješ druge aplikacije bez zatvaranja aktivne.pozdrav svima. koristim eon u inostranstvu, na tv-u, pokrenem eon, pa tek onda vpn i radi.
ista procedura ne radi na firestik-u. otprilike da home dugmetom aplikacija se zatvori, a ne ode u pozadinu, i tu negde ne mogu da nakon pokretanja aplikacije, pokrenem vpn. ima li neko ideju kako to da se resi.
Koji je tacno ovo CUBE koji je prvi na listi?Evo malo benchmarka...
Na prvo pitanje vam ne mogu dati odgovor... Pitanje je veoma cudnovato 😂Koji je tacno ovo CUBE koji je prvi na listi?
3. generacija pise 2022+
Jel to ovaj od 100e sa KP ili je ovo nesto novije?
E to sam ja primetio za nekoliko strimova, i mene zanimaImam problem sa livestreamovima, koju god sideloadovanu da stavim, svaki stream mi izbaci error posle nekih 5 minuta.
Jel to do servera ili jednostavno firestick napuni ram i kreshuje?
Treca generacija se tek pojavljuje i kosta oko 150$Ne mogu da provalim koji je treca a koji druga generacija. Ovi na KP ne navode koja je generacija.
Zato i pitam da li su to ovi od 100e na KP ili je ovo nesto novije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari