Ja sam stavio sd karticu od 32gb, sve ok radi, u sustini, prebacujes i instaliras aplikacije na sd karticu cime dobijas vise mesta za aplikacije, radi lepo, bez problema sve.Da li je neko proširio internal storage na FS i na koji način (fleš, MicroSD, SSD, HDD,...)? USB fleš je najjednostavnija i najjeftinija opcija, ali i više nepouzdana sa stanovišta dugotrajnosti.
ima i obican. Podesi se na adaptive umesto na DV i ne forsira ako se ne pusta HDR.Samo 4k max verzija ima opciju gašenja HDR u podesavanjima, obicni 4k nema :/
Ko je rekao da se ne kvare? Moj 4k je crk'o posle godinu dana. Samo logo firetv ostao.Gigatron ima u HR? Kakve su to "tisuce"?
Nemaju MAX a po kursu ovi 4K ispadnu 67e, ne isplati se ni bez obzira na garanciju koju u 99% slucaja necete iskoristiti jer uredjaji nisu kvarljivi. Meni 4K radio 2 godine, i sad je vec par meseci kod brata, radi bez problema.
Pa kad si ga cackao i sjebao, i ja sam svoj, nije sam od sebe vec sam ja pokusao da instaliram google servise, za to sam ja kriv, nisam bio upucen. Tako si nesto i ti ***, da smo ukljucili usb debuging sad bi nam radili ***Ko je rekao da se ne kvare? Moj 4k je crk'o posle godinu dana. Samo logo firetv ostao.
Sa kodom sa Yettela za 18% popusta ispadne oko 6500rsd za 4K, ozbiljno se mislim da uzmem, toliko je na oglasima bez garancije.Пази кад стварно имају 😁
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari