Kod mene ne prolazi instalacija na fs gen2Modovao sam supernova apk da podrzava Android 5.1 pa ako neko hoce da testira:
![]()
SUPERNOVA_v4.5.2-803-g976e62fe-prd_supernova_atv_mod2
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
To se podešava tokom inicijalnog "uparivanja". Kod mene je isto Hisense, stariji generaciju ili 2, i uspelo je na recimo 5/7 koraku (no pun intended). Sad mogu da koristim njegov ili daljinski TVa kako hoću.Hisense H50U7B 4k tv. E sad,jedna interesanta sitnica,na njegovom originalnom daljincu uopste ne radi dugme za on/off kao i dugme za volume +/-...? Da li je to normalno? Msm ne smeta mi ni jedno ni drugo,posto ionako zvuk pojacavam preko AV risivera,a Firestick ne bh nikada ni gasio,ko ga sisa,nek radi 24/7....
Hmmm....kod mene je daljinac za TV blutut...mozda otud lag?Naravno da je CEC. Kako bi drugačije moglo? FS daljinski je blutut, a za TV klasičan infracrveni.
Za sta je led dioda onda na daljincu kod Firesticka? Okreni daljicac ka sebi, upali cam na telefonu, stisni bilo sta i videces da ima i neka dioda.Naravno da je CEC. Kako bi drugačije moglo? FS daljinski je blutut, a za TV klasičan infracrveni.
This is an exciting development for hobbyists and Fire TV Stick 3 (Lite) owners, allowing them to have the best of both worlds: a handy Amazon streaming dongle and a full-fledged Android TV experience with the Play Store.
To je samo za paljenje i gašenje TV, sve ostalo radi preko BT.Za sta je led dioda onda na daljincu kod Firesticka? Okreni daljicac ka sebi, upali cam na telefonu, stisni bilo sta i videces da ima i neka dioda.
Rečeno je u SN temi da aplikacija zahteva Android 8 i noviji. FS 4K ima OS baziran na Androidu 7. FS 4K MAX ima OS zasnovan na Androidu 9 i na njemu radi.Jel uspeo neko da potera Supernova aplikaciju na FS? Imam FS 4K i neće ni jedna varijanta ni klasična sa google play a mi ove modovane...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari