Šta je novo?

Amazon Fire TV

Radi. Sto se tice hardova na kojima je ntfs fajl sistem. Total commader i ntfs addon rade perfektno.

Naslov ne odgovara tekstu.
Najnovijim apdejtima blokirano je instaliranje custom luanchera, vec bajata vest.

Fire Stick 4K, HBO Max ne postoji u AppStore-u, a vidim da bi trebao da bude tu, to je nešto do regiona ili?

Ne znam u čemu je fora sa FS i hbo, i ja sam morao da sideloadujem, nema u storeu.

Ja sam danas preko onog searcha na glavnoj strani nasao bez problema i instalirao. Mada mislim da mi je za ceo amazon podesena neka americka adresa.

Nalog na na Srbiju, tu je problem, HBO Max je izgleda na US only AppStore-u pa sam ga sideload-ovao.

Je li istina da ovaj što se skine sa app storea nema problema sa titlovima na HBO max

Ako ga neko ima neka okači, meni samo engleski titl radi na verziji sa neta dok na telefonu play store verzija radi lepo.
Mada vidim da ima sajtova koji omogućavaju da se skine i generiše apk sa play store linka, probaću to.

Ako ga neko ima neka okači, meni samo engleski titl radi na verziji sa neta dok na telefonu play store verzija radi lepo.
Mada vidim da ima sajtova koji omogućavaju da se skine i generiše apk sa play store linka, probaću to.
Nije bitno od kuda je aplikacija, sad su popravili titlove, sve radi i na Philips Android TV-u i na Fire sticku, jedino ih treba svaki put uključivat iako je u postavkama postavljeno da su uvijek uključeni.

Nakacio bih na Sony HD tv, zarad gledanja Netflixa i HBO Max-a. (tv je polu smart, ima netflix i YT)

Koji stick mi preporucujete i ima neka bolja alternativa?

Gledaj da nađeš Firestick 4k ili ovaj noviji firestick 4k max. Često budu po nekim akcijama na amazonu ili kod svaba.

Pa jel ima svrhe uzimati 4K kad mi je tv HD? I uglavnom bih koristio te dve aplikacije.

Ovo je cisto neko privremeno resenje, dok ne padne neki 4K tv, onda nece biti potrebe.

Pa njega i gledao, ali oko 50e, a videh da Fire ima vise verzija i da je jeftiniji, pa reko da se konsultujem sa vama.

Je jefitiniji kad je na akciji na Amazonu, ali nije baš jednostavan za upotrebu jel nije čisti Android TV nego neka Amazon verzija pa kod instalacije nekih aplikacija moraš malo više radit, nije sve na jedan klik. Xiaomi je puno jednostavniji za koristit pa vidi kako tebi najbolje odgovara.

Kada sideloadujem sa aptoidom hbo max, on nakon instalacije zahteva update. Kada odem na update kaze da je unavailable na nasoj lokaciji, tj srbiji. Ima li iko ideju da li je moguce naci updatovanu aplikaciju ili ja nesto dodatno pogresno radim? 4k je stick.

Resio sam hvala, pogledao sam koja je verzija na tvom linku pa sam tako pretrazivao, da ne bih sve ubacivao dodatno. Upalilo je, sada radi i ne trazi update.

Radi samo na 4kMax ili cube gen2. Verzija androida nedozvoljava drugacije

Treće generacija da. Prva i druga su ostali na 5.1. Ako je tvoj 3gen onda ce raditi SN aplikacija

Nije moj ni stick ni aplikacija (zato i pitam) ali jeste novi znaci treca. Jel to sigurno iz iskustva da radi ili pretpostavka na osnovu specifikacija?

4k max i cube gen 2 radi provereno. Gen 3 nemam, ali nema razloga da ne radi

Nazad
Vrh Dno