Koji je ovo switch?ja sam na njihovom internetu, ali ne vidim da je potreban neki brzi net za TV... evo kako to izgleda na svicu:
Pogledajte prilog 336343
ne znam da li mogu na aplikaciji nekako vidim koji j bitrate?
Koji ti je appstore?Fire Stick 4K, HBO Max ne postoji u AppStore-u, a vidim da bi trebao da bude tu, to je nešto do regiona ili?
Nije bitno od kuda je aplikacija, sad su popravili titlove, sve radi i na Philips Android TV-u i na Fire sticku, jedino ih treba svaki put uključivat iako je u postavkama postavljeno da su uvijek uključeni.Ako ga neko ima neka okači, meni samo engleski titl radi na verziji sa neta dok na telefonu play store verzija radi lepo.
Mada vidim da ima sajtova koji omogućavaju da se skine i generiše apk sa play store linka, probaću to.
Probaj ovu linkKada sideloadujem sa aptoidom hbo max, on nakon instalacije zahteva update. Kada odem na update kaze da je unavailable na nasoj lokaciji, tj srbiji. Ima li iko ideju da li je moguce naci updatovanu aplikaciju ili ja nesto dodatno pogresno radim? 4k je stick.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari