Šta je novo?

Amazon Fire TV

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@salacue mislim da FS forsira HDR i kad ga nema, može to da se isključi čisto da znaš.

Samo 4k max verzija ima opciju gašenja HDR u podesavanjima, obicni 4k nema :/

Da li je neko proširio internal storage na FS i na koji način (fleš, MicroSD, SSD, HDD,...)? USB fleš je najjednostavnija i najjeftinija opcija, ali i više nepouzdana sa stanovišta dugotrajnosti.

А шта се стис`о овај Маск? Могао је дати уз уређај који месец гратис на садржај. 😁
Полако, тек сам се јуче поподне пар сати упознавао шта и како око стика. Све ће то доћи на своје.

У праву си... погрешио сам Лик & Дело једног од оних којима је све ово у претходне 2 године невероватно пријало.

Poslednja izmena:
Da li je neko proširio internal storage na FS i na koji način (fleš, MicroSD, SSD, HDD,...)? USB fleš je najjednostavnija i najjeftinija opcija, ali i više nepouzdana sa stanovišta dugotrajnosti.
Ja sam stavio sd karticu od 32gb, sve ok radi, u sustini, prebacujes i instaliras aplikacije na sd karticu cime dobijas vise mesta za aplikacije, radi lepo, bez problema sve.

На послу сам. Ако данас не нађем нешто да одговара... Мада - леп дан. Више сам за шетњу, пиво у башти кафића и слично.

Samo 4k max verzija ima opciju gašenja HDR u podesavanjima, obicni 4k nema :/
ima i obican. Podesi se na adaptive umesto na DV i ne forsira ako se ne pusta HDR.
Ako mislis da se ugasi HDR na filmu koji jeste hdr, to ne moze na obicnom

Колико видим, скин је као на Гугл ТВ.

Netflix crashes after a movie is played, a reboot is needed to play another (memory allocation)
Sta je poenta ovoga kada inace sasvim lepo radi. Razumem promenu launchera. Ko hoce da se zeza, mislim da je debloat sasvim dovoljno resenje.
Hvala ovim ljudima svakako, ali uvek je to nekompletno resenje. Oni urade da bi uradili i probali pa batale na 70%

Ne bih se ja petljao s tim, sjebao sam jedan samo jer sam bio instalirao neke Google servise a nisam pre toga ukljucio onaj djavo da ga preko mreze resetujem na fabricka.

E svasta, posle podesavanja, instaliranja par updatea i 4 aplikacije nestao 1GB prostora. Jel to update zauzeo pa ce se samopocistiti ili ima neka fora? Nije da fali mesta ali *** nije normalno

Nisam znao da i gigatron prodaje firestick, juče sam ih video u radnji kod Okova. Imali su 4k, oko osam tisuća i običan, oko sedam tisuća. Nisam video imaju li max.

Макс ти је на КП 70 јура, дакле 8400. Е, сад... ако има негде па и за 9000, вреди ако имаш гаранцију 2 године.

Gigatron ima u HR? Kakve su to "tisuce"?

Nemaju MAX a po kursu ovi 4K ispadnu 67e, ne isplati se ni bez obzira na garanciju koju u 99% slucaja necete iskoristiti jer uredjaji nisu kvarljivi. Meni 4K radio 2 godine, i sad je vec par meseci kod brata, radi bez problema.

Poslednja izmena:
Gigatron ima u HR? Kakve su to "tisuce"?

Nemaju MAX a po kursu ovi 4K ispadnu 67e, ne isplati se ni bez obzira na garanciju koju u 99% slucaja necete iskoristiti jer uredjaji nisu kvarljivi. Meni 4K radio 2 godine, i sad je vec par meseci kod brata, radi bez problema.
Ko je rekao da se ne kvare? Moj 4k je crk'o posle godinu dana. Samo logo firetv ostao.

Ko je rekao da se ne kvare? Moj 4k je crk'o posle godinu dana. Samo logo firetv ostao.
Pa kad si ga cackao i sjebao, i ja sam svoj, nije sam od sebe vec sam ja pokusao da instaliram google servise, za to sam ja kriv, nisam bio upucen. Tako si nesto i ti ***, da smo ukljucili usb debuging sad bi nam radili ***

Kakve google servise? Ništa nije menjano. Crk'o sam od sebe. Imaš koliko hoćeš iskustava guglaj. Nije to savršen uređaj.

Ima li neko problem sa Kodi na 4k max. Nocas nece da ga pokrene. Sinoc sve radilo normalno.

Nazad
Vrh Dno