Samo malo pojasnjenje u vezi daljinskog sa Alija, generalno ce vecina raditi ali ako Firestick resetujete i vratite na fabricka podesavanja onda ce jedino pomoci daljinski koji ima tastere za volume +/- bez njih necete moci da ispratite sve korake do kraja.Da li neko zna ili je mozda kupovao daljinski za Amazon Firestick LY73PR na Aliju da u potpunosti odgovara ovom modelu?
Zaista ih ima mnogo i naci odgovarajuci je nemoguca misija.
Probajte da isključite firestick i TV(sve što imate od opreme) iz struje, sačekajte 10-15 minuta pa opet priključite.Meni i dalje ne radi TV volume na daljincu od fire-a, sve se nadam nekom updateu i da je sw problem...
Ma neće, probao sam i na drugom TV-u (Samsung) u drugoj državi čak, isti simptomi.Probajte da isključite firestick i TV(sve što imate od opreme) iz struje, sačekajte 10-15 minuta pa opet priključite.
Imao sam isti problem, samo što sam sve raskačio i ponovo povezao i opet dodao svu opremu u firetv podešavanja.
Nisam siguran šta je tačno pomoglo ali bolje da prvo probate isključivanjem iz struje (lakše)
Koji metod si koristio?Zato sam blokirao update pre godinu dana.
Koji metod si koristio?
Uzeo za 20ak dolara ovaj(amazon us), trebalo bi da mi donese kum za par dana, ili drug sredinom Dec. sa jos nekim stvarima.Zna li neko šta se dešava sa trenutnom ponudom Fire TV stikova? Na Amazonu.de vidim samo Fire Stick Lite, HD i Fire TV Cube. Nigde 4K i 4K Max modela. Da li Amazon odustaje od Fire TV?
Moze uz vpn. Bez vpn-a nije moglo. Mozda su nesto u medjuvremenu promenili mada sumnjam.Pokušavam da pronađem informaciju ali mi ne ide... pitanje, da li Xbox game pass na Fire Sticku može da radi u Srbiji (kakogod)?
A sta ga za duplo izdvaja od stick max modela? Kontam da je softver isti, isto memorije, jedino mozda dodatna mesta za periferije!?FireTV Cube 3. gen. trenutno na "akciji".
99,99 €
Black Friday
Saturn/Mediamarkt Deutschland
Angažujte familiju u dijaspori, stižu pokloni za Božić. 😄😄😄
Amazon je blokirao ADB... Napravio sam guide na XDA kako zaobići restrikcije i vratiti ADB funkcijeDizem ruke, vise ne mogu, ode mi pritisak u 3 lepe zbog gluposti. Backup sa ADb probam i na starom firesticku, i na novom, poruka da dozvolim radnju mi ne iskace ni na jednom od ta dva. Stari firestick nema problem sa backup i restore, novi ima i to je to. Jednostavno, aplikacije nemaju dozvole da pristupaju svim fajlovima vec samo MEDIA, jedina koja ima je FileManager+, "STORAGE ALL FILES", ostale dobiju samo "MEDIA", za sad cu bataliti STB, pa kad budem dokon ukucavati rucno profil po profil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari