Šta je novo?

Amazon Fire TV

Bas taj imam probacu sad move smart na njemu. Move n go radi na onom modovanom supernova boxu perfektno.

Da li neko zna ili je mozda kupovao daljinski za Amazon Firestick LY73PR na Aliju da u potpunosti odgovara ovom modelu?
Zaista ih ima mnogo i naci odgovarajuci je nemoguca misija.
Samo malo pojasnjenje u vezi daljinskog sa Alija, generalno ce vecina raditi ali ako Firestick resetujete i vratite na fabricka podesavanja onda ce jedino pomoci daljinski koji ima tastere za volume +/- bez njih necete moci da ispratite sve korake do kraja.
Ne znavši to u startu morao sam da cekam jos jedan da mi stigne sa Alija, krastavac.

Meni i dalje ne radi TV volume na daljincu od fire-a, sve se nadam nekom updateu i da je sw problem... :(

Poslednja izmena:
Meni i dalje ne radi TV volume na daljincu od fire-a, sve se nadam nekom updateu i da je sw problem... :(
Probajte da isključite firestick i TV(sve što imate od opreme) iz struje, sačekajte 10-15 minuta pa opet priključite.
Imao sam isti problem, samo što sam sve raskačio i ponovo povezao i opet dodao svu opremu u firetv podešavanja.
Nisam siguran šta je tačno pomoglo ali bolje da prvo probate isključivanjem iz struje (lakše)

Probajte da isključite firestick i TV(sve što imate od opreme) iz struje, sačekajte 10-15 minuta pa opet priključite.
Imao sam isti problem, samo što sam sve raskačio i ponovo povezao i opet dodao svu opremu u firetv podešavanja.
Nisam siguran šta je tačno pomoglo ali bolje da prvo probate isključivanjem iz struje (lakše)
Ma neće, probao sam i na drugom TV-u (Samsung) u drugoj državi čak, isti simptomi.

Jedino da ga vratis na factory pa ispocetka s tim da pod obavezno imas daljinski sa volume tasterima

A taj, sad vidim da sam tu i zvrljao, no, kod mene na MAX 2gen to nije "palilo" pa ga vec nekih 6m koristim ovako, kupi redovno azuriranja, krastavac, sad i nema smisla bkokirati. Na starom MAX ili bese 4K, ne secam se, mi blok update radi ali tu je vec OS6 valjda 😁

Zna li neko šta se dešava sa trenutnom ponudom Fire TV stikova? Na Amazonu.de vidim samo Fire Stick Lite, HD i Fire TV Cube. Nigde 4K i 4K Max modela. Da li Amazon odustaje od Fire TV?

Bila je neka privremena zabrana prodaje, koja je izazvala nestašicu. Valjda je Nokia tužila Amazon zbog upotrebe HEVC kodeka. Ne znam kako se sve (i da li se) završilo. U jednom momentu (krajem septembra) su se prodavali "poslednji komadi" po akcijskoj ceni i mogao je da se naruči samo po 1 komad. Ja uspeo da pronađem stick 4k Max za 45€. Sada je isti opet reda veličine 70-80€. Sve se dešava u DE.

Koristi li ko ovaj Amazon luna za igrice? Pojavi mi se sinoc, treba Prime ali me zanima kako to radi, zakucava li.. Neke igre koje sam probao imaju onaj efekat kao da laguju ali nije lag zbog neta vec jednostavno grafika/ram/procesor

Ima li neko link poslednje Sky Showtime aplikaciju koja radi na AFS/Cube?

Zna li neko šta se dešava sa trenutnom ponudom Fire TV stikova? Na Amazonu.de vidim samo Fire Stick Lite, HD i Fire TV Cube. Nigde 4K i 4K Max modela. Da li Amazon odustaje od Fire TV?
Uzeo za 20ak dolara ovaj(amazon us), trebalo bi da mi donese kum za par dana, ili drug sredinom Dec. sa jos nekim stvarima.

Prilozi

• 1a295eae-899c-45eb-83f9-096fbe8bcd16.jpeg
    1a295eae-899c-45eb-83f9-096fbe8bcd16.jpeg
    155.4 KB · Pregleda: 21
ja sam prvi Amazon FS 4K platio 58 eur s popustom kod nas, a drugi ovaj 4K MAX 50 eur...tako da je 20 ak USD oko 18 eur vise nego dzaba

Pokušavam da pronađem informaciju ali mi ne ide... pitanje, da li Xbox game pass na Fire Sticku može da radi u Srbiji (kakogod)?

Zna neko koji VPN za jedan mesec? Čisto da isprobam kako radi ovaj cloud gaming a ne daje mi se baš 10 jura (pogotovo što ne znam koji i kako radi).

FireTV Cube 3. gen. trenutno na "akciji".
99,99 €
Black Friday
Saturn/Mediamarkt Deutschland
Angažujte familiju u dijaspori, stižu pokloni za Božić. 😄😄😄

FireTV Cube 3. gen. trenutno na "akciji".
99,99 €
Black Friday
Saturn/Mediamarkt Deutschland
Angažujte familiju u dijaspori, stižu pokloni za Božić. 😄😄😄
A sta ga za duplo izdvaja od stick max modela? Kontam da je softver isti, isto memorije, jedino mozda dodatna mesta za periferije!?

drugi soc. Dosta je snažniji. Ima još neke funkcije poput PiP, kao i HDMI in za isti. Možeš da igraš playstation i gledaš utakmicu istovremeno.
Takođe radi i kao alexa hub sa stalnim slušanjem, plus ima zvučnik.

Dizem ruke, vise ne mogu, ode mi pritisak u 3 lepe zbog gluposti. Backup sa ADb probam i na starom firesticku, i na novom, poruka da dozvolim radnju mi ne iskace ni na jednom od ta dva. Stari firestick nema problem sa backup i restore, novi ima i to je to. Jednostavno, aplikacije nemaju dozvole da pristupaju svim fajlovima vec samo MEDIA, jedina koja ima je FileManager+, "STORAGE ALL FILES", ostale dobiju samo "MEDIA", za sad cu bataliti STB, pa kad budem dokon ukucavati rucno profil po profil.
Amazon je blokirao ADB... Napravio sam guide na XDA kako zaobići restrikcije i vratiti ADB funkcije

Nazad
Vrh Dno