Šta je novo?

Amazon Fire TV

Zdravo svima!
Šanse da ima leka za moj problem su minimalne ali ajde da pitam.
Desilo mi seda sam greškom iščupao moj Fire TV 4k max stick iz struje i od tad neće da se pokrene sistem šta god da mu uradim, tj izbacivao je nekakvu sliku nalik biosu mada nema gde da se uđe ili menja. Gledao sam po netu ali ništa nisam našao. Zna li neko da li ovo čudo može da se povrati u život ili da ga bacam u kantu?
Šta si na kraju uradio?
I drugo pitanje, da li je neko imao iskustva sa 4K MAX 2nd gen ali za azijsko tržište, znači za naše treba da se doda EU adapter. Da li ima nekih problema sa softverom u tom smislu?

Šta si na kraju uradio?
I drugo pitanje, da li je neko imao iskustva sa 4K MAX 2nd gen ali za azijsko tržište, znači za naše treba da se doda EU adapter. Da li ima nekih problema sa softverom u tom smislu?
Mislim da sam isprobao sve stavke osim ove poslednje što je postavio @AC_PM.
Javiću za nekoliko dana šta sam uradio sad sam u gužvi.

Je l' može neko da postavi deezer aplikaciju koja provereno dobro radi na Fire TV, meni je kroz market nedostupna.

Nisam, svaka verzija izbacuje poruku da login podaci nisu tačni.
Ako nađeš okači link ovde.

Nisam lenj, ali nisam uspeo da nađem...
FireTV stick - koja verzija EON smart TV aplikacije dobro radi? Instalirana je 9.3.56404, ali strim secka na svakih 15-30s.
Hvala!

Momci,imam problem sa Smart Tube Next na Firestick-u 4k. Naime,u poslednjih mesec-dva,buferuje kao lud,na svaki video.Radim update redovno,svaki put kad se pojavi (mislim na app) ali slaba vajda. Regularna YT app radi bez problema.

Momci,imam problem sa Smart Tube Next na Firestick-u 4k. Naime,u poslednjih mesec-dva,buferuje kao lud,na svaki video.Radim update redovno,svaki put kad se pojavi (mislim na app) ali slaba vajda. Regularna YT app radi bez problema.
Nije problem do Firestick-a. Smart Tube se grcevito bori updejtima protiv Google-a. Isti problem imam i na TCL (GoogleTV).

U tim momentima smanji kvalitet sa 4k na 1080p ili 720p. Meni tada proradi.

Prebacio sam fire tv stick 4k max gen1 na usb od tv posto ne mogu nikako ukljuciti adapter od struje i radi normalno.
E sad da li moze biti kakvih problema i kako resiti a da ne uklljucujem adapter?

Prebacio sam fire tv stick 4k max gen1 na usb od tv posto ne mogu nikako ukljuciti adapter od struje i radi normalno.
E sad da li moze biti kakvih problema i kako resiti a da ne uklljucujem adapter?
Ja taka koristim firestick pre uab od TV-a. Dosad nisam imao probleme. Radi bezprekorno.

Ja taka koristim firestick pre uab od TV-a. Dosad nisam imao probleme. Radi bezprekorno.
I ja tako radio pa jedan crkao. Doduse, ne garantujem da je zbog toga ali da je bezbedno ne bi se slali adapteri u pakovanju kao ni ovi adapteri za tv sto imaju u ponudi

Nazad
Vrh Dno