Šta je novo?

Amazon Fire TV

Zar ti ne radi iz njihovog zvanicnog store? Bio je problem u periodu tranzicije, ali sada kada svi koriste max app, trebalo bi da radi iz njihovog store

probacu danas opet da nabacim iz store, donedavno nije moglo

Imam problem samo na Firestick 4K i Firestick 4K Max first gen.
Namesten Smart DNS na ruteru i Netflix izbacuje gresku da nece preko proxyja blabla.
Nvidia Shield 2017 i 2019 preko istog rutera i Smart DNS otvara Netflix US bez problema.
Takodje svi kompovi u kuci na browserima otvaraju Netflix US.

Probao i da namestim DNS direkt na Firesticku, misleci da ruter neste luduje ali isti rezultat.
Ako je neko imao slican problem i zna resenje nek se javi. Hvala
Da dodam da ostali servisi rade tipa Hulu, Disney+, Paramount itd

Da li ti gresku javlja prilikom paljenja netflixa ili ako probas da pustis show?
Ako mozes da udjes u app, idi na levo pa get help. Tu ti je prva opcija member i vidi da li ti pise RS ili US. Tu imas opciju i da reload netflix.

Nekad nece ni da udje javlja neku gresku u komunikaciji a nekad udje ali kad se pusti sadrzaj kaze region ne odgovara i spominje se proxy.
Ako iskljucim u ruteru DNS i uplaim na uredjaju VPN radi.

U mom slučaju, Firestick 4K Max ima hard-coded G-DNS (8.8.8.8), pa je nužna router vratolomija da taj saobraćaj preusmeri(m) (na Pi-Hole).
Kad baš zatreba, iskoristim u F-4K instaliranu Smart DNS Proxy VPN aplikaciju (ako se tačno prisećam, namenjena je za tel. ali posluži i u ovom slučaju).

To ima smisla posto na obicnom 4K radi.
Neznam samo sta podrazumevas pod ruter vratolomija, ja sam u DNS Director ili kako se vec u Asusu zove podesio sve uredjaje koji treba da koriste taj DNS i svi to rade sem FS 4k Max za Netflix.
Ali je takodje cudno da Hulu i D+ itd rade sto znaci da isti FS ipak rutuje ka tom DNS, zbun skroz.

Planiram da ativiram preko A1 Skyshowtime . Probao sam preko app stora da skinem aplikaciju (imam firestick 4k max) međutim ne dozvoljava mi. Pretpostavljam da moram da skinem neku verziju sa neta pa sideload na uređaj.
Pitanje je koja je zadnja stabilna verzija I da li biram varijantu aplikacije sa nodpi, imam 4k tv .

Najbolje ti skini Aurora Store (Android TV) i odatle skidaj sve sto ti treba. Sada su skoro pa sve aplikacije "bundle" (xapk) pa ti treba onda i .xapk installer.

Nisam siguran ali mislim da sam zadnji put ovu verziju koristio

Najbolje ti skini Aurora Store (Android TV) i odatle skidaj sve sto ti treba. Sada su skoro pa sve aplikacije "bundle" (xapk) pa ti treba onda i .xapk installer.

Tako je. Aurora store je odlicna aplikacija i preko nje sve moze da se zavrsi.

Jel ima neka Move smart aplikcija za Supernovu koja radi na Amazon fire stick ili Cube? Koju god probam nece da je instalira, baca gresku

Kod mene je Fire TV Cube - 2nd Gen (2019), Fire OS 7.6..8.5, to bi trebalo da je android 9

Onda verovatno problem pravi nešto drugo, tipa neki Google Play Services / Google Services Framework API koristi koji Amazon ne implementira.

Rijesio. Nije prolazila instalacija preko avtoolsa sa telefona, bacalo gresku. Preko Adblinka proslo iz prve. Hvala ti.

Jel ima Lokke.apk na Aurora store?

Jel ima neko app sky skyshowtime za cube, radi video ali nema titla nikako i updatovano preko autora store ali opet nece titl jel zna neko u cemu je problem hvala.

Pisao prije par mjeseci na istu temu, titlovi bukvalno prestali raditi na skyshowtime na Cube, nisam do dan danas otkrio razlog i nasao rjesenje. Gledam na EON boksu od tad

Jel ima neka aplikacija Yetell Tv-a da radi na firesticku? Koju god skinem ne dozvoljava mi da se logujem.
Ako neko ima, bio bih zahvalan za link.

Pozdrav,moze neka preporuka za apk za filmove i serije 😀,instalirao par poznatih beetv,cyberflix ....ali mi na oba ne prikazuje prevod tj skida ali prikazuje samo neko obavestenje sa opensubtitlles.org

Za firestick 4k

nije tema za to. prebaci se u stremio temu.

Zdravo svima!
Šanse da ima leka za moj problem su minimalne ali ajde da pitam.
Desilo mi seda sam greškom iščupao moj Fire TV 4k max stick iz struje i od tad neće da se pokrene sistem šta god da mu uradim, tj izbacivao je nekakvu sliku nalik biosu mada nema gde da se uđe ili menja. Gledao sam po netu ali ništa nisam našao. Zna li neko da li ovo čudo može da se povrati u život ili da ga bacam u kantu?

Nazad
Vrh Dno