I meni ne dolazi Volte punjač, mora da je do prodavca.Jedan voltme punjac ga nema skoro treci mesec
Ostali koji su istovremeno bili poruceni, su stigli
Skoro sam opet porucio paralelno(isti dan) 2 voltme punjaca, jedan stigao, jedan ga i dalje nema
Ostali paketi regularno dosad stizali
Idu preko Nisa.
Jel ti razlicit region (zemlja) u odnosu na adresu isporuke?Koji je fazon da shipping isprva bude 1.88 a na kraju na checkoutu izlazi na 40 dolara? Jedan proizvod, nije dodavano više komada.
Naplacuje se, za Postu ne postoji "postarinu placa primalac" kad se salje u Kinu, sta god da ti kazu Kinezi.U slucaju povratka da li se to naplacuje u posti i koliko?
Meni je pošta naplatila 820 dinara za vraćanje miša u Kinu. Aliexpress mi je kasnije dao kupon u toj vrednosti.U slucaju povratka da li se to naplacuje u posti i koliko?
Koliko shvatam i kod mene je slična stvar. Kupio neke kablove od "Esseger global store", dva paketa. Na aliexpress-u kad uđem u praćenje pošiljke piše: "Package arrived at local carrier facilty" još 28.5. Inače rok isporuke je bio 31.5. do 3.6.Ljudi, sta da radim. 3 paketica su odavno stigli u postu ali me ne obavestavaju za preuzimanje. Kada sam isao da proverim rekli su mi isto kao i prethodnih puta da je to obican paket, nema prioritet, nije preporuceno i ne znaju gde je. Kada dodje na red bice mi ubaceno u paketomat. Pored ta 3 predmeta porucio sam jos nekih 4,5 i oni su odavno stigli u slicnom vremenskom razmaku. Ovo ili je neko uzeo iz poste ili zavrsi u pogresan paketomat pa neko preuzme.
Na aliju ne vrede zalbe jer oni imaju evidenciju i ne prihvataju nikada refundaciju, kazu u posti ti je idi pa potrazi. Nekada uspe refundacije moguce samo zbog toga sto prodavac ne stigne da pogleda zalbu pa istekne vreme.
Da li mogu da platim da paket bude preporucen kada nesto vrednije porucujem? Ili bolje da u potpunosti predjem na Temu jer pretpostavljam da je vecina presla zbog slicnih razloga.
Od njih sam dobio full refund jer mi punjac nije stigao, a isto je tako pisalo.Koliko shvatam i kod mene je slična stvar. Kupio neke kablove od "Esseger global store", dva paketa. Na aliexpress-u kad uđem u praćenje pošiljke piše: "Package arrived at local carrier facilty" još 28.5. Inače rok isporuke je bio 31.5. do 3.6.
Da li ovo znači da su mi maznuli pakete u pošti? Da li mogu da se nadam refundaciji?
Ovi paketi imaju broj za praćenje koji počinje sa UC ako je bitno
Otidi u nadležnu lokalnu poštu, npr. za moj deo grada je M.Gorkog preko puta druge ekonomske - u 8 ujutro tačno i tada ćeš na jednom mestu zateći sve poštare koji preuzimaju pošiljke ujključujući i tvog lokalnog prema adresi, ja sam se tako upoznao sa mojim lokalnim koji mi je čak i dao svoj tel.broj.Ljudi, sta da radim. 3 paketica su odavno stigli u postu ali me ne obavestavaju za preuzimanje. Kada sam isao da proverim rekli su mi isto kao i prethodnih puta da je to obican paket, nema prioritet, nije preporuceno i ne znaju gde je.
Kako znaš da je u pitanju algoritam?...njihovim algoritmom za naplatu dostave...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari