Ako je carina Bg, mozes i nesto od 100e da provuces bez troskova, a moze i da ti naplate kao meni sat od 15 eura dodatnih 10e troskova.sta se dogodilo za ispod 50 evra nema troskova?
od cega to zavisiAko je carina Bg, mozes i nesto od 100e da provuces bez troskova, a moze i da ti naplate kao meni sat od 15 eura dodatnih 10e troskova.
Bio je na forumu kolega koji je ja mislim narucio premium Vivo telefon od oko 700,800 dolara, i nisu mu obracunavali nasi troskove.
Od raspolozenja carinika tog danaod cega to zavisi
Za onu "early summer savings"...ima 3 na 29 usd i 5 na 49+...ali su svakako proizvodi preskupi i sa kuponima, u odnosu na coins sekciju...Koji kuponi tacno?
Ja sam coinse puno nakupio ali sa njima se nisam nesto ovajdio, za mnoge stvari sto sam kupovao dobijao sam sa njima popust 5-10 dinara na vrednost od 400-600 dinara.Za onu "early summer savings"...ima 3 na 29 usd i 5 na 49+...ali su svakako proizvodi preskupi i sa kuponima, u odnosu na coins sekciju...
U aplikaciji, samo uđeš u tu porudžbinu i imaš dole desno Track order.Ima li neki nacin da opet vidis tracking number ordera koji si vec potvrdio da si dobio?
Da li je naplacena kakva provizija? Ja hteo nesto za pola evra i pisalo na pp stranici da prihvatam da mi naplate do 3€Nisam neko vreme kupovao na Aliju, danas uzimao nesto i vidim ubacili PayPal. Ekstra!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari