Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

sta se dogodilo za ispod 50 evra nema troskova?
Ako je carina Bg, mozes i nesto od 100e da provuces bez troskova, a moze i da ti naplate kao meni sat od 15 eura dodatnih 10e troskova.
Bio je na forumu kolega koji je ja mislim narucio premium Vivo telefon od oko 700,800 dolara, i nisu mu obracunavali nasi troskove.

Ako je carina Bg, mozes i nesto od 100e da provuces bez troskova, a moze i da ti naplate kao meni sat od 15 eura dodatnih 10e troskova.
Bio je na forumu kolega koji je ja mislim narucio premium Vivo telefon od oko 700,800 dolara, i nisu mu obracunavali nasi troskove.
od cega to zavisi

Jedna lepa vest, ne znam da li je neka greska kod njih ili je konacno vraceno za stalno, ali trenutno prolaze Aliekspres kuponi sa ove akcije. Nisam nista kupio, ali je bez problema proslo kada sam isprobao, nije izbacilo poruku da nije primenjivo u nasoj zemlji

Koji kuponi tacno?

Za onu "early summer savings"...ima 3 na 29 usd i 5 na 49+...ali su svakako proizvodi preskupi i sa kuponima, u odnosu na coins sekciju...
Ja sam coinse puno nakupio ali sa njima se nisam nesto ovajdio, za mnoge stvari sto sam kupovao dobijao sam sa njima popust 5-10 dinara na vrednost od 400-600 dinara.

Da li je neko placao preko paypala, vidim sad u app da je ta opcija dostupna, da li se pored cene sa aplikacije dodatno nesto naplacuje preko pp ?

Ima li neki nacin da opet vidis tracking number ordera koji si vec potvrdio da si dobio?

Nazad
Vrh Dno