Ju...a ja otkako sam otkrila coins sekciju ponasam se totalno nerazumno 🤣
...i ukupno tih 23 paketa kostaju 35$. Najskuplji mi je 14$ paket sa Choice (3 za...) gde sam narucila kabanicu, ..
Evo par mojih najsvežijih kupovina, coinse jedva da i skida, par kupovina čak nije ni htelo da skine... Ali probaću ovo što je @
Lanikor predložio pa ćemo videti.

Ovo ispod je recimo el.četkica za zube od 13,46$

konačno da skine i onaj shake kupon 1 od 1.01...
I zao mi je sto nisam zna da kada iskoristis onaj 1$ za treskanje...ako traje utakmica opet treskas i dobijes ga ponovo 🤣
Ovo nisam ni ja znao! Doduše 1$ off of 1,01$ mi ne znači puno, kad bi mogli ti da se saberu pa da mi skine 4-5$ e to bi bilo extra.
Obrisi aplikaciju i instaliraj je opet i ne kupuj proizvode direktno nego kroz Coins. Ako kupujes sa desktopa - nemoj vise.
Jer to sto ti pricas se ponavlja vec 30 puta i nije tacno. Kupon inace radi normalno OSIM kad postoji neki veci, jaci kupon koji se primenjuje na proizvod.
U svakom slucaju uradi ovo iznad.
Ok, briše, instaliram, isprobavam šta će da kaže.
Btw. jel još neko primetio kako Aliexpress aplikacija vuće bateriju telefona! Ili ja previše visim na aliju 🤣
Bex preuzima aliekspres posiljke?
But, but, kupovina sitnica i gluposti, (da dodam: za sitne pare) koje mi (manje/više) nisu potrebne je upravo najzabavniji deo 🤪
Ono što mi baš treba naručim sa alibabe i to ni jedna kurirska služba neće videti.
Al nikad nisam dobio vise od 2% popusta uz novcice tako da bar kod mene nema efekta prilikom kupovine
HOLY mother of borgs, 18 biliona skakavaca 😮 možda je i kod teba situacija kao i kod mene sad sa koinsima, probaj ovo što je Lenikor preporučio!!!