Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

da li kada kupujes stavljas prvo proizvod u korpu ili ides direktno na "Buy now"?

What, WHAT 😮
90% sam prvo stavio u korpu pa pogledao o kakvom proizvodu se radi, pa to odstoji dan-dva i onda idem pazarim !!!
Msm, ok, kupujem i ja gluposti ali opet ne baš totalno na slepo u stilu. ovo mi se sviđa, kupuj...
Ali u pravu si, proverio sam za par proizvoda i skida daleko više nego što mi je skidalo pre, tipa 200-300+ novčića.. Hvala

Ne razumete... Ponuda snizenja u coins sekciji je strasno niska. Kako za koga naravno. Ali i meni je kao i @Sirius9. Svuda je "snizenje" 2%, eventualno 3%. 10% snizenja nude na artikle preko pedesetak e. I to traje mesecima. Nikakvo deinstaliranje aplikacije ili direktna kupovina ne pomaze. Videcemo koliko ce to da traje.

Na početku meseca su uglavnom veći popusti a 10% ima i na jeftinim artiklima ali i bez coina se kupi u drugoj radnji jeftinije. U coins sekciji početna strana je preporučeno za vas i to su stvarčice koje ste već kupovali ili samo gledali i pojavljuje se sve i svašta. Malo suzite izbor imate prekidače elektronika, PC, alat, lepota pa koga šta interesuje.

Ne razumete... Ponuda snizenja u coins sekciji je strasno niska. Kako za koga naravno. Ali i meni je kao i @Sirius9. Svuda je "snizenje" 2%, eventualno 3%. 10% snizenja nude na artikle preko pedesetak e. I to traje mesecima. Nikakvo deinstaliranje aplikacije ili direktna kupovina ne pomaze. Videcemo koliko ce to da traje.
И мени овако месецима већ, 2-3-5-макс 10% на пар производа.

@Sirius9 da li kada kupujes stavljas prvo proizvod u korpu ili ides direktno na "Buy now"?
U slucaju da stavis u korpu pa tek onda placas skida zanemarljivo coinsa...ali ako ides odma' na placanje onda skida one procente koje i pise kad otvoris coins odeljak.

Evo ti primer...Pogledajte prilog 449265
Kada se klikne na korpu dobijes ovo...
Pogledajte prilog 449266

Kada se ide na placanje...skinuo je tacno 70% coinsa (kupon nije dirO jer je ipod 1$)
Pogledajte prilog 449267

Eto, mozda tu gresis 🙂
Ja nikad nisam doziveo da mi obracuna tih (u tvom slucaju) 70%, i uvek sam mislio da je cena (opet tvoj slucaj) te kartice 3 dolara sa tih 70%. Tek sad vidim da nisam u pravu. Znaci da sumiram sad gledam u Coins rubrici, kad naletim na neku primamljivu cenu ili proizvod ako kliknem na BUY NOW prilikom placanja obracunace mi i jos taj ogromni popust. Ajd moracu da isprobam

Samo da znaš da postoje proizvodi na koje nikada nećeš dobiti taj popust⬇️. Ali na veliku većinu od 2,3,4$ hoćeš.

Prilozi

• Screenshot_20240707_215002_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240707_215002_AliExpress.jpg
    86.5 KB · Pregleda: 106
Мени је јутрос први пут било 2% на све артикле. Сад после ваших коментара одем у коинс секцијуи вратило се на старо. Има неких артикала и на 65% а нијр онај супер дискаунт. Сад што се то дешава дгј.

Menjali su gomilu stvari čak i kada se otvori artikal stranica je sa drukčijim rasporedom, treba vremena ući u fazon.

I kod mene je većina stvari sad sa 1-2% ali ima i 35%-45% a retko kad izađe i 70% (ono što mi nije interesantno, naravno).
Posle reinstalacije aplikacije i praćenja saveta @SaraTroroga da se ide na Buy now a ne stavljati u korpu uzeo sam evo i ja neki novčanik za 0,58$
1720383835036.png

Ako želite neki određeni artikl, npr. krpu😅, najbolje je da idete Coins>Discount finder i onda u pretrazi kucate cloth. Tu onda tražite najbolju ponudu.

Blago vama kojima rade novcici,kod mene i dalje 2-10 %,evo vec vise od mesec dana i nista nije pomoglo,na svakih par dana brisem aplikaciju u nadi da ce se vratiti,ali za sad mogu samo da se nadam.

Blago vama kojima rade novcici,kod mene i dalje 2-10 %,evo vec vise od mesec dana i nista nije pomoglo,na svakih par dana brisem aplikaciju u nadi da ce se vratiti,ali za sad mogu samo da se nadam.
Ja podigao tiket sa helpdeskom, vec me leraju da brisem app i sve to, ali ja sam presao na nov fon lol.
Def. je greska do njih, tj. nesto su mi skrsili nalog.

Uspeo sam da uzmem anker soundcore 2 za 23dolara, to je za sad najbolja cena koju sam nasao.

Ja malo slabije porucujem sa fona,sve porucujem sa kompa sa aliexpresa.
Jedno pitanje gde se na fonu u aliexpres aplikaciji nalazi coin sekcija?
Ne mogu da nadjem coin sekciju,mada sam kao nesto pokusavao da nadjem i ne znam gde se nalazi?
Sa kompa u coin sekciji mi nesto smesno umanji tako da i ne koristim coine za kupovinu jer je popust smesan.

Ja malo slabije porucujem sa fona,sve porucujem sa kompa sa aliexpresa.
Jedno pitanje gde se na fonu u aliexpres aplikaciji nalazi coin sekcija?
Ne mogu da nadjem coin sekciju,mada sam kao nesto pokusavao da nadjem i ne znam gde se nalazi?
Sa kompa u coin sekciji mi nesto smesno umanji tako da i ne koristim coine za kupovinu jer je popust smesan.
Preko app su veci popusti i u coins sekciji, prebaci se tamo i videces.

Nadjoh.Ali i dalje mi spusta cenu kao kad udjem sa kompa na aliexpres.Ono daje neki smesan popust.
Na primer zvucnik anker souncore 2 portable je cena kroz coine 28.17 eura i kad odem na buy now cena je je umanjena za 0.57 eura i konacna cena izadje 27.60 eura.
Ovo sam isao preko fona pa u aliexpres aplikaciji kroz coine.
Probao par stvari da odaberem i odem na buy now i uvek skida kroz coine nesto malo.

Prilozi

• viber_image_2024-07-10_11-14-44-927  22.jpg
    viber_image_2024-07-10_11-14-44-927 22.jpg
    109.3 KB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Ides uvek na Buy now, ne na Add to cart.

Inace danas nesto posebno zavitlava platforma, brljavi sa ponudjenim popustima, za istu stvar mi nudi cas 2%, cas 10%, cas 50%.

Poslednja izmena:
Listaj nanize, nekad su veci popusti dosta nize na listi. A probaj i sa pretragom.

Ides uvek na Buy now, ne na Add to cart.

Inace danas nesto posebno zavitlava platforma, brljavi sa ponudjenim popustima, za istu stvar mi nudi cas 2%, cas 10%, cas 50%.
Uvek idem na buy now.
Moguce da danas brljavi nesto.Videcemo kako ce biti drugih dana.

Nazad
Vrh Dno