Bogi
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.03.2014
- Poena
- 180
@SaraTroroga јави утиске ваља ли чему кад стигне. Двоумим се између пар њих а тај је међу њима.
Sve standardni navoji, ne moram da uzimam crevo, može samo ručka?!Ovi su tusevi,odnosnu rucke odlicne, u smislu dugotrajnosti,a i lepo prskajum imam par komada u steku.
![]()
High Pressure Shower Head Turbo Replete for Shower 5 Molds Knobs Saving Shower Head Bathroom Accessories - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
E hvala porucicu.Ovi su tusevi,odnosnu rucke odlicne, u smislu dugotrajnosti,a i lepo prskajum imam par komada u steku.
![]()
High Pressure Shower Head Turbo Replete for Shower 5 Molds Knobs Saving Shower Head Bathroom Accessories - AliExpress 13
Dok sam ove pre uzimao, odlicno rade,ali dzabe kad propisa svaki za mesec-dva.
![]()
Pressurized 300 Holes Single Head Hand Hold Square Shower Head Water Saving Rainfall Spray Nozzle Bathroom Accessories
Ko zna sta je onda problem. Moguce da su zagubili paket na carini, sacekacu jos par dana.Ma carina radi odlično. Naručio Anker zvučnik 12. ovoga meseca i danas stigao. Ništa nisam platio
Ako ide preko niške carine, stoje nekad i po mesec dana. Meni jedan stoji od 31. maja.Ljudi da li mozda neko zna sta se desava sa carinom, paket mi stoji tamo od proslog meseca, nikad do sada nije bilo tako a non-stop mi nesto stize, najduze je bilo na carini desetak dana?
Cudno je jer su svi paketi koji su naruceni posle toga vec poceli da pristizu a neki su i paketi bez pracenja. U pitanju je LA064.
Jeste, Niska carina je izgleda problem. Da li imaju bas toliko posla ili ih samo mrzi da rade svoj posao.Ako ide preko niške carine, stoje nekad i po mesec dana. Meni jedan stoji od 31. maja.
Sve (ili skoro sve) otvaraju. Ne naplaćuju puno,ali retko šta prođe za dž,a to povlači i čekanje. Meni sad brže stižu ovi bez praćenja.Jeste, Niska carina je izgleda problem. Da li imaju bas toliko posla ili ih samo mrzi da rade svoj posao.
Apsolutno sve otvaraju i proveravaju realne cene na Aliju i na osnovu toga vam naplacuju pdv ili carinu, kod njih ne prolazi ona fora sa napisanom manjom cenom, meni se par puta desavalo da napisu vecu cenu od realne koje sam platio, sto je vec bezobrazno sa njihove strane. Meni je ovde samo cudno sto su sada toliko razvukli jer obicno za nekih 10-15 dana puste sa carine.Sve (ili skoro sve) otvaraju. Ne naplaćuju puno,ali retko šta prođe za dž,a to povlači i čekanje. Meni sad brže stižu ovi bez praćenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari