Tako sam i ja al mi druga aplikacija izbacila problem sa paketom, navodno se vraća pošiljaocu i nikako da se promeni taj status. Kontaktiram prodavca on me iskulira tipa da oni imaju informaciju da je paket stigao i da ostavim komentar o proizvodu a paketa nema nigde. Još mi piše rok za dispute 80 dana. Kad su produžili toliko nemam pojma. Kad odem na aliexpress-u na tracking to je tek šou, ima da skrolujem dosta dok ispratim celu evidenciju i na kraju je shipped by air.Pih, a ja se ponadao već stiglo čim ga ima na stranici za praćenje pošiljki naše pošte.
Hvala
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
Kako testiraš?@Nabukodonosor
Ja imam jedan Baseus typeC 2m ( po specifikaciji 2A )
Kada ga zakacim na tester dobijem sledece rezultate
0,8A - 5V
1,3A - 4,75V
2A - 4,55V
Super. Rekoh da nisi merio nekim aplikacijama [emoji14]U "kucnoj varijanti" recimo ovako
Pogledajte prilog 269097
U profi varijanti punjac i tester su direktno vezani preko kabla koji se testira
Pogledajte prilog 269098
@ Crespo
Idi ujutru do Poste u Gandijevoj i vidi gde se nalazi posiljka
http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/pronadji/PRIKAZI.ASP?RJ=0072&POSTA=11196
http://www.posta.rs/struktura/lat/kontakt/kontakt-centar.asp
Pogledajte prilog 269100
Nema veze što je prodavac produžio zaštitu, možeš da otvoriš dispute i tražiš povraćaj punog iznosa ako pošiljka bije stigla za 60 dana. Ako stigne otvaraš dispute i tražiš povraćaj poštarine jer je poslao bez praćenja a ti si doplatila praćenje.Pomoć prijatelja? ������
Naručila sam klincu za Uskrs nekog dinosaursa od 7$ i platila da pošalju kao registrovanu pošiljku još 1,84$. Prodavac je poslao sa UC... CN brojem, bez praćenja pri čemu piše da ga je poslao preko TNT (na njihovom sajtu naravno piše da to nije njihov broj). Buyer protection bi trebalo da istekne za par dana, ali je lik samoinicijativno dodao još ceo mesec. Da mi je poslao paket kako je trebalo odavno bi bio tu, a ovako klinac će džabe čekati zeku. Besna sam ko ris. Kinez na to ponavlja "don't worry, my friend" I pravi se blesav kad napišem da nije poslao kako sam platila. Obzirom da je produžio vreme mogu li pokrenuti dispute pošto paket nije stigao? Ja s tim produženjem veze nemam. Inače uvek i sama tražim da se produži vreme, ali zbog toga što me je svojim sitnim lopovlukom doveo u ovu situaciju sad ne bih da dozvolim ni dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari