Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Dobio je odgovor gde je posiljka prispela i gde se nalazi.
Sve se vidi sa slike koju je prilozio.

Takodje se vidi i zasto stoji ono upozorenje.

bf.jpg

Ovo za Security Return, sa Kineske carine se vraća prodavcu. Imao sam isti problem pre nekog vremena

2019-01-16 04:01 "International Mail Processing Center" return, note: security return

Neka glupost za ženu, a iz kojih razloga je vraćeno nemam pojma. Moći ćeš da pratim pošiljku sve do potpisa pošaljioca da je preuzeo povrat paketa.

Videcemo naredni status , ali mislim da je pri prvom skeniranju doslo do greske i da je izasao status "security return" a onda u isto vreme u drugom prolazu proslo jer pise : has been exported directly seal

Na ovom sajtu piše samo prispeće. Po stanju od 15-og paket je već u Srbiji. Ovo upozorenje na 17track je se pojavilo 2 dana posle poslednjeg statusa. Obično mi posle prispeća u poštu stigne za dan ili 2 ako ne uhvati vikend. Koristim ovu aplikaciju za praćenje od skoro pa sam mislila da je još neko imao isto upozorenje. Možda je greška u aplikaciji.
16255cd3e7ea4183d1c44ee56f0ec580.jpg
d14659c7a38301485def26567259f113.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Odavno nisam duže čekao pošiljke i sa ebaya i sa AliExpressa. Imam sigurno 7-8 paketa koji su se prilično zadržali dok je par njih stiglo prije nego što sam očekivao. BiH je u pitanju.

Jes vala, baš ga nešto gnjave u zadnje vreme.

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Imam 17 komada na čekanju dve preko 60, dve preko 50, 8 preko 40 dana i ostale su oko 20 dana. Već sam tražio produženje za nekoliko njih i nadam se da će uskoro početi da stižu

Sent from my MI MIX 3

Užas. Ja imam 6, od čega 5 preko 30 dana i već se nerviram. Prestao sam da naručujem dok ove već naručene ne stignu.

@ bojilica

Ocigledno neces da procitas sta je ranije napisano :mad:

Posiljka nije u Srbiji !!!

Kada se pojkavi status 11003 IZMENIČNA POŠTA - Prispeće , to onda znaci da je stigla u Srbiju.

E *** onda neće ni stići. Posle onog štrajka nemam pojma koliko dugo čekam na pakete a sad i ova glupost sa vraćanjem. Prošli paket je stajao na carini 20 dana.

@ bojilica

Dovoljno je malo da pratis forum , ima posebno i tema Pracenje posiljki i za "uobicajene" sve moze da ti bude jasno

Za China Post - od poletanja iz Pekinga do dolaska u Beograd protekne oko mesec dana.

BG GPC-Carina sada prilicno brzo pustaju posiljke.

Problem su one pristigle tokom strajka , neke jos stoje i cekaju isporuku.

NS je prica za sebe - tamo je "ludilo" i bez strajka.

Imam 17 komada na čekanju dve preko 60, dve preko 50, 8 preko 40 dana i ostale su oko 20 dana. Već sam tražio produženje za nekoliko njih i nadam se da će uskoro početi da stižu

Sent from my MI MIX 3
Jaoooo sad cu se utepam...ja vec kukam jer cekam rucni sat sa GB od 14.marta i brinem da nije drugo negde "skrenuo" ;) kad ono svima zaglavili paketi i to puno vise od mojih 40-ak dana :(
Kuukuuuu

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Pola stvari sam porucio nemam pojma ni ja zbog čega tako da i ako ne stignu neću se nervirati čak naprotiv [emoji3]

Sent from my MI MIX 3

Ja sam imao 3 porucena u prvoj polovini februara, jedan odavno stigao, ovih ostalih ni u najavi, a nema ni trackinga.

Послато са SM-G960F уз помоћ Тапатока

Ja imam poručene dve stvari, jedna 28.03, druga 01.04, po trakingu obe su danas stigle u Kragujevac. Ovo mi je najbrža isporuka do sada

Kako je hteo kinez da me zaj.... za 40e narucim nesto i posle 10-dana izbaci status shipment caceled. Ja ga pitam sta je bilo, on krene da se izvinjava i da moli da ne otvaram disputu kao poslace opet i salje mi tracking number. Ja reko ajde... nema ga par dana, ja ga pitam opet sta se desava i eto ga kinez poslao mi tr. number. Ja mu kazem ako stigne sve kako treba uplaticu mu na paypal. Dan pre isteka purchase protect otvorim ja dispute i vrate mi se pare odmah. Nema njega niti ga ja pitam bilo sta. Danas mi stize ta posiljka i ima sta da vidim, veze nema sa onim sta sam porucio. Umesto 25 nekih dodataka za auto stize mi dva dodatka. Prevaranti na sve strane.

Hoce li biti nekih akcija/kupona uskoro. Vec 15 dana se premisljam da kupim neku kamericu i sada kada sam konacno odlucio koju cu, vidim da mi je istekao kupon neki 5$ off.
Nije da mi se zuri, pa mogu da sacekam malko pa da uzmem opet neki kupon.

^

Coupon: $5/35

1. Морате ставити ВПН са могућношћу одабира земље, а затим одабрати Шпањолску (на примјер, ЦиберГхост даје пробно раздобље када се први пут регистрирате). Омогући ВПН
2. Отворите приватни режим, кликните на линк изнад и добијте купон на свој рачун!
3. И већ је могуће поднијети захтјев за испоруку у вашу земљу.

Meni u zadnje vreme ni jedan paket bez tracking broja nije stigao... Ne znam sta se desava... Niti kome se obratiti... Za neke pakete na AE pise status da su usli u srbiju...

Ja porucio nekih 9 stvari 25og marta, za sada stigle 3...valjda ce stici i ostatak do kraja aprila... :D
Inace, tracking brojevi nisu kako treba.

A šta ovo treba da znači ako neko zna da mi kaže
d53268f04e258f17ee3ba5653ab4f3de.jpg

Kreće u Srbiju, tj. već je verovatno krenulo. Pa računaj od 15.04 za jedno 3-4 nedelje stiže u Srbiju.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Pih, a ja se ponadao već stiglo čim ga ima na stranici za praćenje pošiljki naše pošte.
Hvala

Tek kad piše Izmenicna Pošta onda je kod nas.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Meni u zadnje vreme ni jedan paket bez tracking broja nije stigao... Ne znam sta se desava... Niti kome se obratiti... Za neke pakete na AE pise status da su usli u srbiju...
I meni isto nijedan od paketa bez praćenja nije stigao u zadnjih mesec dana. 7 paketa bez praćenja imam na čekanju, 5 paketa je preko China Post tu nemam pojma šta se dešava, a za 2 koja su preko Singapurske 4PX pošte je pre 10 dana izbacilo da je stiglo u Srbiju ali još uvek ni traga ni glasa.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno