A to sto placam intesinom karticom koja je u evrima nema veze? Hvala na pomoci. Ja do sad sve placao u evrima... :O
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Pretpostavljam da im moraš poslati prvo poruku pa onda ako pristanu kupiš.Kako da naručim 3 iste stvari različite boje od istog prodavca (Ugreen micro USB kablovi su u pitanju) a da mi ne naplate 3 puta isporuku?
Kako da naručim 3 iste stvari različite boje od istog prodavca (Ugreen micro USB kablovi su u pitanju) a da mi ne naplate 3 puta isporuku?
Hvala ti punoStavis u korpu jednu po jednu boju i onda kupis sve zajedno.
Bice naplacena samo jedna postarina.
Pazi stvarno može I tako. Ne ebay naravno idu 2 poštarine.Stavis u korpu jednu po jednu boju i onda kupis sve zajedno.
Bice naplacena samo jedna postarina.
Naravno da ima veze i sa Turcima. Stvarno su najbrzi. Mada i nasa carina ovih dana je ubrzala maksimalno, sve jeftinije prolazi bez gledanja. Meni kinezi stavljali po 1$ na posiljke i na svakom stoji pecat "Ne podleze carinskom pregledu". Verovatno su zatrpani gomilom paketa pa obradjuju samo one skuplje, ostalo odmah prosledjuju posti.nema to veze sa turskom postom nego sa nasom carinom
Cuti bre, cuce teStigla danas jos 2 paketa sa Alija, oba prosla bez carine. Ne znam u cemu je fora ali ovi nasi su olabavili maksimalno.
Nikada, ali nikada mi nista nije stiglo sa Alija toliko brzo kao preko Turaka. Razbijaju kako rade, odusevljen sam.Kinezi dodju i brze
:dCuti bre, cuce te![]()
Da li je neko uzimao ove jeftinije slušne aparate?
Iskustva sa aparatima i carinom?
P.S. Uzeo bih dva, za babu i dedu. Znam da dobijaju besplatno sa receptom, ali više od godinu dana ne mogu da ih nateram da se pregledaju (slabo se kreću...) pa rekoh da probam ovo kao privremeno rešenje i podsticaj.
Znam tačno kako se radi, ali kad ne mogu da ih nateram... Nemam izborNe znam koliko ti je pametno uzimati slušne aparate preko Alija, jer se slušni aparat bira prema vrsti, odnosno stepenu oštećenja sluha. Znači, mora se odraditi audiogram, pa da na osnovu toga doktori ORL-a i stručno osoblje u specijalizovanim prodavnicama slušnih aparata odrede koji bi aparat odgovorao tom tipu oštećenja sluha.
Preko recepta, odnosno preko socijalnoga se dobija[ako odobre] slušni aparat koji spada u niži, najjeftiniji cenovni rang. Zato postoji mogućnost da slušni aparat dobijen na takav način ne odogvara vrsti[stepenu] oštećenja sluha, pa se mora doplaćivati razlika iz svog džepa.
Koje si baterije uzimao? Ja jedino 18650 uzimam sa alija.Trenutno ne, ali tada je bila mnogo povoljnija (cene su iste u dolarima, ali u evrima nisu).
Sto nisi one Fujitsu sa nkon-a? Primetno su jeftinije. Znas da ih ista fabrika proizvodi kao Fujitsu a da je Panasonic preselio proizvodnju u Kinu cim je kupio Eneloop brend od Sanio-a?Eneloop.
Mada ce mi uskoro trebati neke 18650, ako budem radio neki kucni projekat, ali otom potom.
Na koje baterije mislis tacno? Ako moze linkSto nisi one Fujitsu sa nkon-a? Primetno su jeftinije. Znas da ih ista fabrika proizvodi kao Fujitsu a da je Panasonic preselio proizvodnju u Kinu cim je kupio Eneloop brend od Sanio-a?
Vidis, taman si me podsetio da narucim sebi nekoliko kompleta, toga uvek treba
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari