Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Da li ima neko preporuku gde mogu da kupim "sigurno" Xiaomi Mi Hybrid Pro HD Generation 2

Da li ima neko preporuku gde mogu da kupim "sigurno" Xiaomi Mi Hybrid Pro HD Generation 2
Jel' ovo sala na konto Zorana, ili stvarno pitas?:)
Posto je on porucio, ali nije siguran da li je stvarno Gen 2 jos uvek.

Izgleda da zvuči kao šala, ali stvarno pitam za dete.

Porudzbina isporucena za 8 dana od kupovine :shock:
Ubedljivo najbrze do sada, svaka cast.

E sad mi uzimaju meru za Gretel A7
0euFiUL.png

Koliko li će im trebati?!

Sent from mTalk l532ds wp10

Koliko ispadne postarina i carina za neki telefon sa alija za 100tinak e? Kakva su vam iskustva?

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Ovaj Gratel koštao 49,99$ (5.168 dinara skinuto), videćemo kad stigne koliko će biti.

Sent from Windows 10 PC

^Kakva dragocena informacija i odgovor koji u potpunosti zadovoljava...

Čovek je to verovatno napisao zbog toga što se predmet nalazi na granici za carinjenje.

A odgovor na pitanje za telefon od 100€ se može naći u temi za carinu, verovatno i u ovoj temi i u temi za praćenje pošiljke jer je već zilion ziliona puta rečeno da je naša carina jedna velika lutrija, a tome svedoče i gomila različitih iskustava ovde napisanih.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Zilion + 1. Lutrija. Računaj 30% a ako prodjes jeftinije častiš:)

Sent from mTalk l532ds wp10

Ne samo da je u prvom postu, već je i primjer na sajtu Pošte bukvalno telefon od 100 evra...

Drugari potrebna mi je pomoc, zaboravio sam lozinku za aliexpress, pa sam bez problema ubacio novu. Hocu da kupim bateriju za laptop i kad krenem u kupovinu sve je uredu do korpe. Kad ubacujem svoje podatke sve se prihvata i na kraju crvenim slovima kod Email-a napise mi: " Е-маил је постојао! ". Kako da resim problem jer nemogu da se prijavim kod nastavka kupovine?

Kinez mi je poslao paket Turskom postom. Da li neko ima iskustva sa njima? Prvi put mi salju sa Alija na taj nacin.

Naručivao ja bateriju. Stigla za 7 dana. 02.08. Poslata, 9. Stigla, 14 sam preuzeo.

Upravo tako, baterije sada šalju Turskom poštom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јел то значи да ће power bank проћи? Пошто треба да поручим један.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Turska pošta je brza, 5 do 6 dana i u Srbiji je.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Sta dalje kad mi ovaj otkaza?
Dispute i vracanje para,jel?
d6b395b80c388569e00f2dacea6f00a5.jpg

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Piši prvo prodavcu. Imao sam par slučajeva da je tako pisalo a paket stigao.

Meni isto tako. Refund odradjen, paket stigao, dogovorio se sa prodavcem i vratio mu pare. Bilo nesto tipa 4$.

Au ljudi, Turska posta ubija kako sljaka. Za 10 dana su mi stigla 2 itema. Oba su isla preko Turaka, oba i prosla bez carine. Turci FTW!

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Da li je neko imao isti slucaj kao ja da se nova lozinka prihvata kad se prijavim na AliExpress, a kad krenem sa kupovinom ne prepoznaje tu lozinku? Kako resiti problem, hvala na savetu...

Napravi novi nalog još uzmeš i kupon za nove kupce i problem rešen [emoji3]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Opet ima tih kupona?:)
*** nemam vise kartica za nove naloge :D

Vrh Dno