Napravis Gmail acc, prvi ti je [email protected], drugi [email protected] - oba su isti e-mail, ali su dva acc na Ali-uAli problem ce biti kada dam istu Email.
Nasa posta neki put takve posiljke vrati jos sa aerodroma posiljaocu.Da li se nekome desilo da je u delu "shipping address" za polje "name" stavio samo ime, ne i prezime, i kako se završila dostava porudžbine? (ostala polja vezana za grad, adresu, poštanski broj, drzavu sam popunio kako treba)
Dolari. Trebalo bi da pise ovo u FAQu u prvom postu, nisam siguran. (pise sigurno u temi za kartice)Placam preko inteza internet kartice. U evrima je kartica. Da li je bolje da prebacim ali u dolare ili u evre zbog procenata inteze ? Verovatno jos neko koristi tu karticu pa cu dobiti adekvatan odgovor. Usteda je na aliju veca u dolarima, ali ne znam da li je isto tolika usteda zbog kartice.
Drug mi ide u kinu, da li se isplati kupovina laptopa tamo?
Sent from my B1-730HD using Tapatalk
Preko aliexpressa? Možeš li mi poslati link?Da dodam i ja za tursku poštu... Poručio Xiaomi Power Bank 10000 mAh 16.08, stigao 25.08.
Sent from my D6503 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari