Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

MOze li neko da mi kaze zasto sa 3 razlicita browsera i telefona vidim totalno druge stvari na aliju...sa telefona jedino vidim sve proizvode moguce dok recimo na mozili ne mogu da vidm barem 70 posto telefona koji su po ordereu u top 20....onda na chromu uopste ne vidim prodavca kojeg vidim sa telefona...kako ispraviti ovo? probao sam deinstaliranje i nije uspelo ali je jako iritantno..mogu da zamislim sta je sa ostalim sitnicama

Hmm, jesi li probao da npr. instaliras za Firefox 'user agent' extenziju, pa da tamo stavis npr. Android ili iOS ?

btw. kako izgleda preko Opere?

Poslednja izmena:
veoma simpaticno

sve kupone pokupovali rusi!! i niko drugi :-devil-:

ja bi rekao da su ih provalili jer u 12:00:01 nije bilo ni jednog kupona više za prodaju od 12h :d:D

U prethodne dve nedelje nikad nisam video nijedan Store kupon za novčiće, a više puta sam gledao na pun sat i nekoliko puta uzeo ove Aliexpress kupone od $1 i $3.

Navukao sam se na Daily Taskove gledajući da osvojim kupon od $5 na kraju i naravno nisam primetio da će ovaj sad na kraju biti nemoguće izvršiti, za razliku od prethodnih koji su bili glupavi. Teška prevara.

Nisi ga mogao dobiti na Daily Taskovima pre 11.11. Možda si ga dobio preko flip&win?

Drugar slucajno porucio pogresan telefon sa aliexpressa ~150$.
Skinulo mu pare sa racuna, posle par minuta je provalio da je *****ao i isao je ono cancel order i onda isao requset order cancel tako nesto, pise mu sada fund processing.
Video sam na netu da pise par dana dok ti refundiraju i par dana dok lova legne na racun, dal je to zaista tako ili se duze ceka posto sam negde procitao da se ceka i do 20 dana.

Da se nadovezem opet na ovo.
Do juce je stojalo na order stranici fund precessing, danas nema nigde toga?
Kaze da je isao i refund i disputes ali nema ni tamo, jel to normalno da ga nema ?

Jel sad vredi naručivati u smislu čekanja? Jel zagušenje sad s obzirom na ovu 11.11 akciju?

....shit has hit the fan...

Bolje sad, neces nista propustiti.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

iscitah temu ali ne skontah 100%pa da se ne *****am pitacu ipak:

ove kupone sa popustom koji se kupuju(npr popust od 14$ za preko 49$ kupovine a kupon kosta 7$) - oni vrede da se kupe za kesh? Oni dakle nisu vezani za kupovinu u jednoj prodavnici nego sa order koji moze biti u vise prodavnica? posto nigde ne kupujem nista u samo jednoj prodavnici preko 49$ :)

Treba bih da narucim dva telefona sa alia i da stignu u Belgiju. Zanima me koliko se placa carina u Belgiji, tj Eu.

Imas nekoliko prodavnica na aliju, kao i ova grosshop, tako nekako, koji ti salju u eu i ne placas nista osim sipinga.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kako bi mi mogli da znamo kolika je carina u Belgiji?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Na isti nacin kao i on - izgooglamo Belgian customs.
Koji je u stvari isti kao u celoj EU, jer mora biti isti valjda :) PDV se samo razlikuje.

Koliko znam, nema carine na tako niske porudzbine, ali PDV se placa ako nije radnja koja salje iz EU, ili ima neki specijalan deal. (ima radnji iz puno zemalja, sa kojih nema dodatnih troskova, ali to treba naci :))

Poslednja izmena:
Хтео бих сад за 11.11 да купим Miband 2, па ме занима како иде са овим попустима и купонима. Сада је цена око 30€. Видим да тад нуде за ~23€, али када га додам у корку цена буде 30€. Како да купим са попустом.

Послато са 8070 уз помоћ Тапатока

sacekas 11.11.16 posle 09:00h i ako imas srece uspes da kupis po toj ceni. To je cena samo za 11.11 :smash:

Jel kupovao neko bezzicne miseve na aliju? Ako jeste kako ste zadovoljni?

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Jel kupovao neko bezzicne miseve na aliju? Ako jeste kako ste zadovoljni?

Sent from my Le X620 using Tapatalk
Kupio ja pre dve godine rapoo (mislim da se tako cita) platio 3$ i radi kao odlicno. Vidim sada ima te marke i po nasim radnjama.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Daj neki link, za tu cenu bi mi znacili isto kao rezervni za nosenje uz laptop, please?

ZAP, zasto posle 09:00, nije od ponoci 10. na 11. odmah, vec od podne po kineskom?

Moze link za provereni bežični miš, i meni treba, a i ako je možda neko kupovao jonizator neki da vredi neka da link... Hvala

sacekas 11.11.16 posle 09:00h i ako imas srece uspes da kupis po toj ceni. To je cena samo za 11.11 :smash:
Јел то по нашем времену?

Послато са GT-i9300 уз помоћ Тапатока

Ubij me ako ovo nije namesteno, tacno sam namestio da me reloada stranicu u 6:00:00, tamo na njihovom sajtu pisalo 59:58 do novih kupona, pa kad za dve sekunde odose?!

Ljudi dali se nekome ovo dešavalo menije prvi put pa zato i pitam. Pre jedno dvadesetak dana kupio sam 15 stvari sa alija. Danas mi stigne poruka da su mi dve stvari uručene, oba paketa sa različitim brojem na različita imena, jedan paket otišao na Voždovac potpisnik neka žena da ne navodim imena a drugi na Novi Beograd potpisnik neki čovek. Zovem cenralu u pošti i kažem kako su moji paketi otišli na druge adrese dam joj oba broja za praćenje koja sam dobio od kineza i kaže nije greška oba su glasila na ta imena, a ne na mene. Poslao sam kinezima poruke sa slikom da su paketi uručeni drugim osobama ali još ne odgovaraju. Dali salju nekoliko paketa pod jednim brojem za praćenje ili je u pitanju stvarno greška?
Jel imao neko ovakvo iskustvo?

Kinez ti je dao lažni broj za praćenje...Dao ti je od tih ljudi...

Ja sam imao taj slučaj. U pitanju je lažni tracking broj tj. Kinez ti je dao tudji tracking broj. Odmah idi na dispute i trazi pare nazad.

Vrh Dno