bSecurity
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2002
- Poena
- 660
Pogledajte kakve prava trazi ta aplikacija i kakve stvari vam radi po telefonu.
Ja je zato i ne koristim.
Pogledajte kakve prava trazi ta aplikacija i kakve stvari vam radi po telefonu.
Ja je zato i ne koristim.
Da se dopunim ako bude neko u istoj nedoumici. Prihatio je i završeno je. Čak je i refundirano odmah. Ne treba ništa više da se čačka.Prvi put sam pokrenuo dispute. U pitanju je već dogovoren povraćaj dela novca. Da li sad samo da čekam da potvrdi i to je to? Jel ne moram više ništa da se petljam oko porudžbine? On potvrdi-njemu deo uplaćen, meni deo povraćen. Ako tako funkcioniše...:trust:
I da napomenem u paketu bila faktura od prodavca sa Aliekspressa. Eto i to je prvi put.
Npr koji ce mu djavo da mi cita broj telefona, broj telefona onog ko me pozvao?Device & app history
Allows the app to view one or more of: information about activity on the device, which apps are running, browsing history and bookmarks
Identity
Uses one or more of: accounts on the device, profile data
Photos/Media/Files
Uses one or more of: files on the device such as images, videos, or audio, the device's external storage
Camera
Uses the device's camera(s)
Wi-Fi connection information
Allows the app to view information about Wi-Fi networking, such as whether Wi-Fi is enabled and names of connected Wi-Fi devices
Device ID & call information
Allows the app to determine the phone number and device IDs, whether a call is active, and the remote number connected by a call
Other
delete other apps' caches
Koliko ja znam to moze na odredjenim verzijama androida. Ja sam na 4.1.2 i tamo ne moze. Zar ne?Ako imas rutovan telefon mozes aplikaciji da oduzmes sve te dozvole. Relano sad i najobicnija igrica trazi gomilu dozvola, tako da to nista nije cudno.
Ja uglavnom kupujem preko aplikacije, jer mi daje vise rezultata pretrage nego njihov sajt
Izvini Milenko , pomešao sam postove .Znaci da cekam do 27. Pa tek onda da idem na dispute. Rok je standardno 39 dana.. Mogli su da ga produze onda..
Druze, ne znam da li se meni obracas, ali cu da ti odgovorim na post![]()
Naravno da dispute i treba da sluzi da zastiti kupca i da nema veze sa rokom isporuke, ali ja sam dobio tracking number jos 09.02. koji se ne vidi ni u kineskoj ni u nasoj posti, dovoljno je da pocnem da sumnjam..
Poslao sam kulturnu poruku prodavcu i pitao ga sta se desava sa porudzbinom. Iscekujem odgovor...
Druze, ne znam da li se meni obracas, ali cu da ti odgovorim na post![]()
Naravno da dispute i treba da sluzi da zastiti kupca i da nema veze sa rokom isporuke, ali ja sam dobio tracking number jos 09.02. koji se ne vidi ni u kineskoj ni u nasoj posti, dovoljno je da pocnem da sumnjam..
Poslao sam kulturnu poruku prodavcu i pitao ga sta se desava sa porudzbinom. Iscekujem odgovor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari