Pčelica
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2015
- Poena
- 69
Nisam siguran da li si meni odgovorio ili na neki post pri vrhu prethodne strane...Ako je za mene...On je produžio sam zaštitu bez mog pitanja već i to još 2 i po meseca. Ne bi to bio problem da nisam računao da će ranije stići je mi treba , recimo najkasnije za 40-tak dana od datuma slanja. To je već prošlo. Krivo mi je što sam platio poveliku postarinu od nekih 80$ za glomazan paket. Inače oni prodavci koji kao daju besplatnu poštarinu su je zapravo uračunali u sam proizvod, pa dođe isto kad se uporede krajnje cene. Expres usluga je bila kod svih i više nego duplo skuplja, pa je to već bilo van razuma. A sve ukupno je opet manje nego ovde kod nas. Gledao sam po kineskim poštama neke klasifikacije, ali slaba vajda od toga. Sitne stvari su se znale zagubiti sa Alija, pa pojave posle tri meseca. Ali ovo nije veliko kao pisamce pa da se "zaturi" negde..Ajd sačekaću još desetak dana, pa onda nešto odlučiti...tako je to sacekaj jos malo mesec dana je ipak za tako nesto premao...do 2 meseca bi trebao da cekas..produzi slobodno stici ce