Tako je meni bilo, stigle mi slusalice posle 3 meseca i to u trenutku kada mi je kinez poslao druge. Isto je stajalo 2 meseca da je na carini. Sve u svemu stici ce ti na kraju. Koliko sedih ces imati tada ne znam.Ajde savet da li pravilno razmisljam:
Istice mi purchase protection za 2 dana
Status na posti je:
12.01.2015 13:47:38- 10200 GPC BEOGRADOtprema
13.01.2015 10:35:0311003 IZMENIČNA POŠTAOd carine
13.01.2015 11:41:3311003 IZMENIČNA POŠTA - 11200 GPC BEOGRADOtprema
Cenim da mi produzenje Purchase protection-a nicemu ne sluzi bez obzira sto nasa carina drzi ovo skoro mesec dana...
Ako nesto sa robom ne bude bilo u redu i dalje imam dispute?
У таквим случајевима замоли продавца да ти продужи време заштите купца. Продужиће ти довољно да истетираш робу коју си поручио. Тражи месец дана.Ajde savet da li pravilno razmisljam:
Istice mi purchase protection za 2 dana
Status na posti je:
12.01.2015 13:47:38- 10200 GPC BEOGRADOtprema
13.01.2015 10:35:0311003 IZMENIČNA POŠTAOd carine
13.01.2015 11:41:3311003 IZMENIČNA POŠTA - 11200 GPC BEOGRADOtprema
Cenim da mi produzenje Purchase protection-a nicemu ne sluzi bez obzira sto nasa carina drzi ovo skoro mesec dana...
Ako nesto sa robom ne bude bilo u redu i dalje imam dispute?
U principu par sati, meni nekada savno 1 dan zadnjih 3 godine ne vise od 6 sati, nekad i ranije. Pre tri dana kad sam zadnji put kupovao bese oko 6 sati za verifikaciju.Koliko vam obicno stoji "Your Payment is Being Verified " dok ne provere?
Po koji put brate?ljudi gledam da uzmem fles od 512 gb , kosta 10,61 evro(da ne stavljam link pa mozete pronaci prema ceni) , i vidim kaze neki da su dobili fleseve koji nisu od 512 nego npr 8 gb.
neki savet?
89% je ocajan rezultat kada su fleske u pitanju. Vidjao sam fejk fleske po slicnoj ceni i sa znacajno boljom rezultatom.zasto? zbog memorije, posto ima losih, a ima i dobrih komentara 89 % su dobre ocene, ali brinem malo zbog ovih losih.
Po koji put brate?
Vidi o cemu se radi i bilo bi dobro da svi procitaju, ti sto su dobri feedbackovi su sledeci.
Ljudi su uboli u konp fles i on pokazuje 512GB i oni uzmu i pisu hvalospeve a u realnosti fles obicno ima 8 GB poske toga pise i brise u nedogled, eto to je razlog.
A oni koji su programom testirali pravi kapacitet i brzinu citanja/pisanja oni su napisali negativne komentare, jer u reali dobijes to.
Brate 512 GB za 10€ nemoj da si naivan.
Ali ako bas hoces da mi ne verujes ti naruci pa cemo dokazati ovo sto ti kazem.
Naručio tri para naočara, platio sam sam 12 dolara, kinez na paketu napisao 10, a naši procenili na 15 i naplatili mi pdv.
Pdv se plaća na svaku narudžbinu nevezano za cenu, za razliku od carine, jel tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari