Imam jedno pitanje, mozda nije vezano za ovu temu i raspravu ali posto kupujem samo preko AE da pitam.
Do sada sam sa AliExpress-a kupovao 7 puta i to preko poste najsporijom i najjeftinijom varijantom.Ono sto me zanima, ja sam do sada narucivao na adresu koja mi je u L.K..Sada sam se preselio ali necu skoro menjati adresu boravka.Jel moze to da bude problem pri urucivanju paketa , ili jos nekih administrativnih procedura?
Zato sto je prevara, pazi im 50% off http://activities.aliexpress.com/819sale-50off-electronic.php?spm=5261.1225831.1998078012.10Probao da kupim kupon od 50$ za 1$, nisam još ni kliknuo, a već je bilo sold out!
Prilikom placanja imas opciju use cupon.da li iko zna kako da iskoristim ove kupone sto su se osvajali na igrici..kada idem use coupon on me vrati na pocetnu stranicu aliexpressa i nista se ne desava :/
Koji je broj koji se u tim slucajevima zove?Za male porudžbine na aliju daju lažne brojeve za praćenje. Tipa ispod 10$ a svakako ispod 5$.
Neki prodavci odbijaju da šalju ispod 10$ baš zbog toga.
Sve pošiljke te vrste su mi stigle do sada. Ako se baš desi da ne stigne na vreme uvek zatražim produžetak zaštite za bar 30 dana jer ne želim da za takve gluposti odmah tražim pare nazad ili da šalju ponovo robu. U tim slučajevima je najgore ukoliko poštar ne ostavi kartončič u sanduče i to mi se desilo. Sreća pa su takva 4 paketa bili u pošti baš kada je stigao peti paket sa brojem za praćenje. Ukoliko imaš puno takvih paketa, pozovi poštu jednom nedeljno i proveri za svaki slučaj.
Znači, ili naručuj pakete veće vrednosti ili doplati za broj ili se pomiri sa tim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari