Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Igram ovu igricu i mislim da ću skupiti tih 5000 do 18-og, šta dalje? da li ima još nekih popusta koji se mogu dodati na ovaj kupon, da li će važiti samo za predmete na akciji, ima li šta zanimljivo na akciji, vidim da su neke sulude cene, maltene džabe daju?

U smislu da je escalated kod ebaya = nesto sto se resava u roku od 48h ako je vikend, 24h ako nije (i jos brze ako je u pitanju slucaj gde je racunica prosta - nije ti stigao predmet, nema pracenje, refund instant)

Dok je escalated kod aliexpressa = mesec dana se ceka, pa on pita prodavca da li je istina, pa prodavac kaze, jeste stiglo mu nego se folira u srbiji ne radi tracking dobro jer oni nesto muvaju, pa on pita tebe jel' istina, pa ti kazes ne nije nije mi stiglo tracking bi pokazao, pa onda 2 nedelje cekas ne znam ni ja sta i aliexpress kaze dobro ajde evo ti pare nazad kad si navr'o toliko.

Igram ovu igricu i mislim da ću skupiti tih 5000 do 18-og, šta dalje? da li ima još nekih popusta koji se mogu dodati na ovaj kupon, da li će važiti samo za predmete na akciji, ima li šta zanimljivo na akciji, vidim da su neke sulude cene, maltene džabe daju?
Ne možeš ništa dodati na kupon , može za proizvode na akciji. A to što maltene dzabe daju na GaGa deals niko nikad nije uspeo da kupi jer je klasicna prevara, a to sto je kao 50% vecina je po redovnim cenama a ostatku sto je stvarno jeftinije pre pocetka akcije staviti neke nenoromalne cene za shipping pa ni to nece biti jeftinije.

Danas mi je stiglo 5 paketa u poštu. 4 bez broja za praćenje i jedan sa brojem.
Sreća pa sam po tom broju video da je "izveštaj ostavljen" pa sam otišao pravo u poštu sa posla da podignem paket i zatekao još 4 paketa tamo.
Po povratku kući, otvaram sanduče kad ono nema ni jednog izveštaja, ni za jedan paket.

Ajde, to što poštar ni jednom nije pozvonio na vrata. Što pakete nikada ni ne nose sa sobom ali da ne ostave ni izveštaj u sanduče za 5 paketa je vrhunski bezobrazluk.

U slucaju da ne ostave papiric, a posumnja se da je paket stigao, gde moze da se proveri da li je paket stigao?
Jel postoji posebna osoba u posti kojoj treba da se obrati ili...

Nista to nije meni je jednom kada sam bio na odmoru 4 dana van grada svaki dan ostavljao paketice na otirač... Kad sam se vratio 7 paketica bleji na izvolte ko god da je prosao mogao je da digne i cao

Cuti, bolje to nego da ih je sve vratio. Ovako je makar ispalo ok na kraju.
Meni vec mesecima ne donose nista kuci. Samo ostave ceduljicu i to je to.

Ma ni meni nikada nista ne nosi standardni postar, samo jedan mladi jadnicak koji je menjao mog postara, svako jutro zove na mobilni ej jesi kuci, nosim ti 6 tona :D
A moj postar samo papirice ostavlja. Prosto me iznenadio da je uopste nosio posiljke, a za ostavljanje ispred vrata sam mu se nacestitao nove godine, ko zna jel bilo stvarno 7 komada ili je toliko ostalo, kad nista nema tracking.

Mene danas kinez moli da povučem dispute, kao poslao mi kod. Ja proverim, kod opet ne valja, a i nije Hong Kong Post nego China Post. Stoje inicijali poste na kraju broja. Cekam još tri dana i da mi vrate pare.

Ima dosta muljara na aliexpress-u, cesto mi se desi da daju nepravilan broj za pracenje, roba nikada ne stigne, ali srecom dispute sistem im je super, malo losiji nego na ebay ali radi posao.

Meni poslali salju za zakljucavanje bicikle i kod neki bez dva slova na kraju. Ja kazem kako moze bez oznake koja je posta u pitanju kao i da 17track nne prepoznaje broj. Oni kazu to je posebna posta mozete pratiti na tom i tom sajtu. I stize paket najbrze do sada.

U vezi sa GaGa Deals, kakvi sve popusti mogu da se dobiju
od igrice 20$ ( za kupovinu 120+$ i 15$ za 99+), da li neko zna koliko je ovo sati i koji dan po našem vremenu 19 August 2014 23:59:59 PST
Drugo, da li kupovina mora preko mobilnog ili preko kompa da bi se dobio popust?
Treće pominju i popust 20$ ako cifra pređe 199$, da li to ima veze sa kuponima iz igrice
i da li je neko naručivao 2 mobilna iz kine u istoj kutiji?
Četvrto, jel ima jš neki popust i da li mogu da se kombinuju?

U shipment address tamo gde pise State/Province/County napisao sam isto Serbia kao i za Country sto sam izabrao,tako da mi sad u narudzbini pise,posto sam iz Mladenovca "Mladenovac,Serbia,Serbia"da li mislite da ce biti nekih problema pri isporuci paketa ili na carini zbog 2 x Serbia? :)

Zezas?
Da, mozda ce biti problema pa ce greskom paket otici u Srbiju ;)

Tako mi svuda stoji Serbia, a par puta mi je pisalo na paketu, Serbia, Serbia & Montenegro

Danas mi se uredno javi kinez po dogovoru. Kaze da pokrenem disput i on ce prihvatiti ( Aliexpres momentslno potvrdio) i kao ako zelim kada mi vrate pare opet da platim i on ce poslati.
Mislio sam da moze da posalje a da mi ne vracaju novac vec da stoji kod njih ili gresim?

E pa ako pise onda mora da je istina :d

Jel kod Gaga deals ograničen broj komada samo za extra popuste ili i kod ovih od 10-15%?
I kako ovo kupovina 199+$ i dobija se popust 20, jel to sve ukupno, kod više prodavaca, više itema ili kako?

Poslednja izmena:
Zasto ne eBay, daleko sigurnje mjesto. Naravno svi znate svoje, al tamo ste zasticeni zbog PayPal-a
Skoro narucio 64gb SanDisk micro SD za fon, 16 eur me kostala, posto vidim da se pominje, naravno, nije fejk.

Narucio od Fantacy-a fon za drugara a oni ga poslali u Emirate!? Stoji da stigao u Dubai. Da se bar slicno pise kao Srbija pa da ih razumem. Dal da pokrecem dispute ili da kazem da mi posalju novi?

Kontaktiraj prodavca, ukaži mu i dogovori se sa njim šta je najbolje pre dispute-a.
Verujem da će ti odmah poslati novi ili dati ispravan broj za praćenje.

@igamer
Probaj da upišeš na nju 64GB pa ćeš videti da li je fejk.

Zasto ne eBay, daleko sigurnje mjesto. Naravno svi znate svoje, al tamo ste zasticeni zbog PayPal-a
Skoro narucio 64gb SanDisk micro SD za fon, 16 eur me kostala, posto vidim da se pominje, naravno, nije fejk.

ove su neke kao spustene sa 15-20 dolara,na 8.... al opet mi je to bas jeftino,ne znam sta da mislim. Te samsung izgledaju lose,ali Adata izgledaju ok,ali opet,sta znam... :D

sta je ovo sa ovim kuponima sto dele na ovim igricama? vec sam uzeo jedno 10 kupona ali kad narucujem nemam uopste onaj cupon code..a kad idem na use it na kupone nista se ne desava? gde mi pise cupon code?

Tek 19og mozes da koristis te kupone

Vrh Dno