Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

da li mogu recimo da kupim lupam 10 kupona za cifru preko 49 dolara i onda svih 10 narokam na taj jedan i snizim cenu maximalno? :D :D ili 1 kupon po 1 stvari...

1 kupon po 1 stvari.. Ne bi bilo logicno da moze to sto ti zelis :)

haha naravno :) pa onda cenim da je navlakusa zesca da bi uzeo sto vise stvari...

Ima ovih kupona za 1$, a dobiješ 50i sl, da li to funkciioniše?

Vidim da na vecini proizvoda pise "The Seven Seas Sale - Add to cart now, buy on 2014-08-19(GMT-7) at 20% off!"
Da li to ide sa tim nekim kuponima koje pominjete ili...

Trebalo bi da može, imaš popust+kupon, ali treba obratiti pažnju da nije promenjena cena ili dodat shipping.

Citam, ali nisam bas razumeo to za kupone. Igrate neku igricu preko telefona i onda zaradjujete poene preko kojih kupujete kupone, a onda te kupone koristite za popust? Jel tako, jel sam nesto ispustio?

Mislio sam ako pise tako kao sto pise, ono pod znacima navoda, da li to znaci da mogu ja koji ne igram igricu i nemam nikakve kupone da kupim proizvod tog dana sa tim popustom ili ne? Ili taj popust sto je napisan vazi samo uz primenu tih kupona?

Možeš, ali kuponima snižavaš cenu u vrednosti kupona, od 1 do 20$.

Hahaha
nema više ni kupona od 15. Misli da propuštam ovog puta.

Poslednja izmena:
Nema više ni od 10, nema svrhe igrati igricu. Inače ne može se imati 2 i više kupona u istoj vrednosti, npr 20$.

"
2014-08-15 06:05:35

Hi,I am sorry to tell you that the goods may be Detained by customs,please Apply for a full refund,we will give back your money,thank you!
"

Zapravo , status je pick - uped "2014-08-13 16:30, Processing, 143200, Mozhajsk, Arrived at the place of delivery"

Roba otišla u Rusiju , nisam siguran šta mi zapravo predlaže . Dispute ? Kako se aplicira za full refund ?

Poslednja izmena:
Pa upravo preko disputea. Navedi razlog tamo u opcijama i trazi full refund.

Ako sam dobro razumeo,ovi kuponi onda vaze samo za vrednije predmete? Devojka hoce da naruci garderobu, 7-8 komada, sve je po 5-10e,ukupno oko 60e. I sve je kod razlicitih prodavaca. Na nekima stoji ono da kupim 19og. Jel mogu ja iskoristiti nekako kupone za to? Posto na kuponima pise da mora da bude vrednost veca od XX dolara,meni nijedan predmet nije vredniji od toga. Ili kad skupim sve na gomilu,kosta 60e recimo, tu zveknem jedan kupon i dobijem popust ili kako vec?

Mislim da može, ideš na buy all, i u zavisnosti od cifre imaš 1 kupon.

Imam jedno pitanje, mozda nije vezano za ovu temu i raspravu ali posto kupujem samo preko AE da pitam.
Do sada sam sa AliExpress-a kupovao 7 puta i to preko poste najsporijom i najjeftinijom varijantom.Ono sto me zanima, ja sam do sada narucivao na adresu koja mi je u L.K..Sada sam se preselio ali necu skoro menjati adresu boravka.Jel moze to da bude problem pri urucivanju paketa , ili jos nekih administrativnih procedura?

Ja mislim da ne. Ostavi tvoje podatke tj gde si do sada poručivao i neko od tvoje familije ili ko tu živi može da preuzme paket. Ja sam jedno vreme bio u Bg, a živim u drugom gradu i moji su uzimali paket od poštara baš sa AE.

Ja mislim da ne. Ostavi tvoje podatke tj gde si do sada poručivao i neko od tvoje familije ili ko tu živi može da preuzme paket. Ja sam jedno vreme bio u Bg, a živim u drugom gradu i moji su uzimali paket od poštara baš sa AE.

Pa ja bih zapravo da mi stize na adresu gde sam sad ;) Ali mi ta adresa nije u L.K. ;)

Šalji nekom ko je na toj adresi . Ni ja nisam adresi koja je u LK , pa stiže na ženu . Gledaj da se upoznaš sa poštarom , pa se dogovori sa njim . Veliki problem može biti ako te ne nađe kući , pa ti ostavi papir , pa na šalter . A tu se gleda lična karta .

Covek ne zeli da mu stize na adresu iz licne karte, nego na onoj na kojoj trenutno stanuje. Zasto bi onda zaduzivao bilo koga da preuzima za njega, umesto da narci na adresu na kojoj ce biti, dodje postar i uruci njemu licno i gotova prica.

Mislio sam na tu , trenutnu adresu , a da ima " leđa " u nekome ko tu živi i piše mu u LK da tu živi .

Kakve veze ima gde neko trenutno zivi i gde stize posiljka? Oni gledaju ime i prezime a ne da li se poklapa adresa, a inace na novim licnim kartama i nema adrese tj ne pise na njoj samoj.

Ja opet kazem, meni sve stize i nikad se nije poklapalo sa adresom iz licne i nikad nije bilo problema. Oni traze dokaz da si ti bas ta osoba (primalac) i apsolutni nista vise ih ne zanima (niti bi trebalo). Ko ne veruje nek okrene postu pa nek se uveri :)

Jel zna neko mozda kako maloletno dete dokazuje identitet u posti pri preuzimanju posiljke? Posto imam postara koji nikada ne nosi nista osim pisama a ja bilde porucim na dete kao da ga iznenadim

Skolska knjizica i podjes i ti s licnom kartom. Ne verujem da ces imati problema ali stvarno ne znam sta ti bi da tako nesto uradis.

Nisam u Srbiji, inace bi islo na mene kao i do sad :)

Jel zna neko mozda kako maloletno dete dokazuje identitet u posti pri preuzimanju posiljke? Posto imam postara koji nikada ne nosi nista osim pisama a ja bilde porucim na dete kao da ga iznenadim
Bilo koji dokument o identitetu. Lična Karta ako je ima, pasoš. Ja sam na pasoš podizao neke pare sa Postnet iako sam bio maloletan.

Nazad
Vrh Dno