Pogledaj isplate. Refund se vraća kao negativna isplata. Ako je viševalutni, pogledaj listing dolare i evre. A što se tiče ovog drugog, ja sve što može poručujem bez praćenja. Stigne brzo i ne košta ništa. Posle onog štrajka pošte, niška carina otvara bukvalno sve.11.11.2024 je porucen pogresan predmet, i odmah ponisten. Uplata je vec prosla. Refund odobren, ali na mom NLB racunu ni traga ni glasa od refundiranja.
Prodavac kaze da mora da se ceka 3-20 dana, ali vec je proslo mesec dana , i dalje nema uplate.
Jel imao neko slicno iskustvo?
Druga stvar, Niška carina, sve LA...HU posiljke ocarini, tj udari pdv i postarinu, cak i na one od 0.5$. Cisto da znate. Ispada da je bolje poruciti bez pracenja (da nijr aliexpress standard shipping).
Postarina im je 160din + pdv po njihovoj proceni.
Pogledao sam i devizne racune, nigde nema pozitivna uplata. Jedino da zovem banku i pitam o cemu se radi.Pogledaj isplate. Refund se vraća kao negativna isplata. Ako je viševalutni, pogledaj listing dolare i evre. A što se tiče ovog drugog, ja sve što može poručujem bez praćenja. Stigne brzo i ne košta ništa. Posle onog štrajka pošte, niška carina otvara bukvalno sve.
Ja sam dobio sa Androisom, ali nije procesor koji je bio naveden. Ja sam opisao problem i poslao slike Aida64 i dobio refund 20 dolara, koliko sam i tražio.Stigao mi je projektor koji nisam naručio, hy 300 bez androida. Naručen sa androidom. Kako uzeti delimični refund a da se proizvod ne vraća u Kinu jer je to uvek opcija.
Poslaće ti obe u istom paketu.Naručio sam dve maske iz iste radnje. Međutim, kad uđem u "Track Order", dole stoji da je samo crna maska zapakovana. Kako da znam da li su zaista obe maske poslate ili ne?
Pogledajte prilog 471039
Pogledajte prilog 471040
I ja sam dobio refund, ali nakon dugog ubedjivanja, slanja fotografija, video zapisa itd.Ja sam dobio sa Androisom, ali nije procesor koji je bio naveden. Ja sam opisao problem i poslao slike Aida64 i dobio refund 20 dolara, koliko sam i tražio.
Jedan dispute.@s5p Da li si otvarao novi dispute gde si tražio delimični povraćaj od 25$?
Ja sam razumeo da hoće pare jer nije dobio ono što je poručio, a uređaj koji mu ne treba bi vratio, ali ne o svom trošku.cek, ako sam dobro razumeo, hocete pare nazad, a necete da im vratite uredjaj koji vam ne treba?
Aliexpress tim je preuzeo slucaj, nisam pisao sa prodavnicom, vec sa tim timom.Hvala.
Mesec dana, si se dopisivao sa radnjom?
Mislim da traze da ti platis.pa vratis, navedes da ce onaj ko primi da plati shipping. kako oni navedu da ti platis shipping kada ti salju?
ovo nije toliko nepoznanica, kinez ti je poslao sigurno, sad sto je neko to uzeo,ili se zagubilo u posti je druga stvar....kinez se vodi time kao i ceo Aliexpress, crno na belo, pritom proveri i ocene prodavnice, ako salje fake codove, to ce se vrlo lako saznati iz ocena...Sacekaj jos mesec dana, mozda ce ti i stici, meni je desetina paketa bila u takvom statusu, i na kraju stignu.Jel ima nekog resenja za pakete koji nisu stigli, imam 3 paketa , ali odbio refund jer kazu da vide da je u posti u Srb, a meni u posti kazi da nema nista, traze mi dokaz da nisam dobio paket da bi dobio refund, naravno nemam dokaz, da slikam praznu kutiju nekuu posti kazu da ne mogu da mi daju nista da paket nema kod njih, I tako ostado bez novca i bez paketa
![]()
U tom slučaju se prigovor nastavlja. Ako se ne dogovorite, AliExpress rešava prigovor.Potreban mi je savet tj da li je neko imao iskustvo sa povratkom sredstava.
Kupio sam nešto za 27 evra i nije mi stiglo.
Kontakti tali su kupca i on je ponudio da vrati 22 evra.
Imam dugme da prihvatim i dugme da odbijem sve.
Ne vraca mi isti iznos pa sam mislio da odbijem.
Da li u tom slučaju se ponavlja proces i dobijam pun iznos ili ne daj Boze još manji iznos?
Toliko ce ti nestati sa stanja?Kod mene 31000+ 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari