Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Ja imam neku Xioami naručenu sa Alija ima deset godina najmanje, ima samo USB A koliko je matora. I dalje radi odlično.

Sta je ovo ne moze nista da se kupi?

Uvel kad su neke akcije i kuponi, problemovi...

Imas u Mi Srbija 20000 mAh za 1999 trenutno posto je na akciji, to je super cena.

Powerbank sam po sebi nije nista vau ali taj kapacitet (realno negde oko 13000 mAh jer je neko pravilo da je realan kapacitet 60-65% od toga sto pise zbog konverzije), za te pare i u tom pakovanju je super.

Imam isti, zavrsava posao.
Izgleda istekla akcija. Sad je preko 3000. Moracu da pratim. Mozda bude na popusti za crni petak. Pa zato poskupljenje. :)

Gde ima Alipay, bio pre 10 godina?

Prvi put narucujem sa Choise, free shipping. Ima oznaku na kraju koda Holandiju(Netherlands) ovo je trebalo da je najbrzi nacin i nadam se da ce biti. Ali vec 4 dana stoji u jednom mestu. Da napomenem ima tracking available. Ako ima neko iskustva neka pise1000005362.jpg
Sta je ovo ne moze nista da se kupi?

Uvel kad su neke akcije i kuponi, problemovi...
Sta ne moze?

Prvi put narucujem sa Choise, free shipping. Ima oznaku na kraju koda Holandiju(Netherlands) ovo je trebalo da je najbrzi nacin i nadam se da ce biti. Ali vec 4 dana stoji u jednom mestu. Da napomenem ima tracking available. Ako ima neko iskustva neka pisePogledajte prilog 465152

Sta ne moze?
Tek pre 5 dana je poslato. Imaš status od 01.11, a 02. i 03. su bili vikend. Ti statusi ionako ne znače puno dok ne stigne u Holandiju. Onda prati statuse naše pošte.

NL shipping već odavno nije među najbržim, ali je svakako i dalje vrlo pouzdan. Problem je u tome što može jako dugo ( po 10 dana i više) njihov paket da stoji u Kini pre nego što krene za Evropu. Očekuj da ti stigne do kraja novembra, ne ranije.

Meni NL juče isporučen a 09.10. poručen.

Zanimljivo kada se izabere neka eu zemlja ili amerika besplatna je dostava na skoro sve i garantuju isporuku od 30 dana, a cene su iste kao i za srbiju. Kada se stavi u korpu i stavi srpska adresa nista vise od besplatne dostave, a ono za 30 dana verovatno ne vazi

Ne može se porediti 300 ili 400 miliona bogatih sa 6-7M nas. Treba da budemo srećni što nam naši i pdv uglavnom ne naplaćuju. 😂

Ali ja sad ne kontam stvarno koja je fora. Ja kupujem stvarno mnogo i često sa aliexpressa ali ovo mi je prvi put da vidim da su toliko mnogo cene skočile. Pre mesec dva sam kupovao neke gluposti za po 24e sad kad pogledam iste te stvari koštaju po 70e. Uopšte mi nema smisla. 11.11 kao trebalo da bude veliko sniženje meni ispale stvari skuplje nego usred avugsta bez ikakvog sniženja. Jos prebacim zemlju na austriju i gledam plafonjerku jednu, za austriju 20e, a za srbiju 30e. Baš su bezobrazni postali, kao da teraju ljude da predju na temu.. Screenshot_2024-11-12-12-05-58-681_com.alibaba.aliexpresshd.jpgScreenshot_2024-11-12-12-03-31-460_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Nazad
Vrh Dno