Izgleda istekla akcija. Sad je preko 3000. Moracu da pratim. Mozda bude na popusti za crni petak. Pa zato poskupljenje.Imas u Mi Srbija 20000 mAh za 1999 trenutno posto je na akciji, to je super cena.
Powerbank sam po sebi nije nista vau ali taj kapacitet (realno negde oko 13000 mAh jer je neko pravilo da je realan kapacitet 60-65% od toga sto pise zbog konverzije), za te pare i u tom pakovanju je super.
Imam isti, zavrsava posao.
Ja imam tri komada ovaj , veoma brzo punjenje, lagan kratak 200gr , ma za te novce ne gledam drugoIzgleda istekla akcija. Sad je preko 3000. Moracu da pratim. Mozda bude na popusti za crni petak. Pa zato poskupljenje.
Ne verujem, imaju svoj Alipay koji je pandan PayPal-u i sve je više prihvaćen u velikoj većini sveta.Oće li Ali uvoditi PayPal za Srbiju, vidim da svi u svetu tako plaćaju?
Takodje komada 2 vec duze vreme, plus jedan od 20k jos starijiJa imam tri komada ovaj , veoma brzo punjenje, lagan kratak 200gr , ma za te novce ne gledam drugo
10000mAh Mi Power Bank 3 Ultra Compact - Mi Srbija
10000mAh Mi Power Bank 3 Ultra Compact - 2 x USB-A i 1 x USB-C izlaz (odjednom se mogu napuniti do 3 uređaja). USB-C i micro USB ulaz.mi-srbija.rs
Sta ne moze?Sta je ovo ne moze nista da se kupi?
Uvel kad su neke akcije i kuponi, problemovi...
Tek pre 5 dana je poslato. Imaš status od 01.11, a 02. i 03. su bili vikend. Ti statusi ionako ne znače puno dok ne stigne u Holandiju. Onda prati statuse naše pošte.Prvi put narucujem sa Choise, free shipping. Ima oznaku na kraju koda Holandiju(Netherlands) ovo je trebalo da je najbrzi nacin i nadam se da ce biti. Ali vec 4 dana stoji u jednom mestu. Da napomenem ima tracking available. Ako ima neko iskustva neka pisePogledajte prilog 465152
Sta ne moze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari