Znam da vaze, al do sad nisam video da neko napisao da su poceli da nestaju, pa sam eto uleteo prvi sa informacijom. ocekivao sam svaki mesec da ce nestajati po par stotina, a ne ovlika cifra odjednomNovčići važe 6 meseci
Prvi kome skida konkretnu cifru (to nisam video da je pisano, mozda sam i preskocio)Pisano je vec, nisi prvi
Nisam obratio paznju, sad mi izaslo da skidaju 28160 coina od JanuaraPrvi kome skida konkretnu cifru (to nisam video da je pisano, mozda sam i preskocio)
Nasa posta ne prihvata da postarinu placa posiljalac, znaci jedina opcija je da je platis ti.Znaci prodavac snosi troskove slanja robe nazad?
Postoji li ta opcija u nasoj posti, da odem, predam paket za Kinu i kazem postarinu placa primalac?Pogledajte prilog 473186
kako si siguran da je stavio vrednost da je 120$? ako ti na carinskoj deklaraciji pise 120$ to ne mora da znaci da je prodavac na koverti stavio 120$ vec je carinik odokativnom metodom procenio da toliko vredi... to ce ti biti da je sigurno..Ne mozes nista da uradis sa Aliexpressom i refundom ako nemas dokaz / sliku sa koverte da na njoj vrednost/value pise 120$ i to uporedis sa tvojim orderom gde si to platio 16,81$Kupio sam delove za robot usisivač, plaćeno sve ukupno 16,81$. Međutim, prodavac je, iz nekog razloga, stavio da je vrednost robe 120$ i na to su mi, naravno, lupili carinu, tako da sad treba da platim preko 4000 dinara carine za robu koja je kupljena za upola manje, što mi ne pada na pamet. Nisam hteo da preuzmem paket u pošti. Šta je najbolje rešenje sada? Da kontaktiram prodavca, ili da tražim direktno od aliexpressa refundaciju?
Jedino ovo...Kupio sam delove za robot usisivač, plaćeno sve ukupno 16,81$. Međutim, prodavac je, iz nekog razloga, stavio da je vrednost robe 120$ i na to su mi, naravno, lupili carinu, tako da sad treba da platim preko 4000 dinara carine za robu koja je kupljena za upola manje, što mi ne pada na pamet. Nisam hteo da preuzmem paket u pošti. Šta je najbolje rešenje sada? Da kontaktiram prodavca, ili da tražim direktno od aliexpressa refundaciju?
Nemoj se žaliti to je jako loša ideja...Nisam nikada ulagao žalbu carini, ali mi deluje da mogu komotno da me odbiju uz obrazloženje da je prodavac stavio višu vrednost i da je to njima merodavno.
Ako ne preuzmem paket i pustim da se vrati prodavcu, da li mi aliexpress automatski vraća novac, ili moram da pokrećem postupak za refundaciju?Ako se zalis nema preuzimanja paketa, on ostaje kod njih.
procedura zalbe ima da traje minimum mesec dana a verovatno i duze.
Ako preuzmes paket, nemas vise pravo na zalbu, jer placanjem dazbina saglasan si sa njima.
Najjednostavnije je pustiti da se taj paket sam vrati nazad za kinu a ti u medjuvremenu naruci drugi.
Ne treba da bude uplata. Pogledaj da nema negativna isplata. I pogledaj devizni račun.Da li je neko imao problema sa refundiranjem novca?
Kupio sam greskom artikal 11.11.2024 u 17:58
u 18:00 sam ga otkazao.
Aliexpress mi je odobrio refund u 18:20
Novac mi je skinut sa racuna, ali i dan danas nema refunda.
U pitanju je Nlb banka, placeno master karticom.
Cimam kontakt centar Nlb-a, ali kažu da nema nikakve uplate na mom računu od strane AE.
Cimam i AE, i oni kažu da su uplatili.
Imao sam isti problem sa NLB pre 2 godine, ali nisu pravili problem, nasli su uplatu od AE, i uplatili/prosledili je na mom racunu.
Proverio sam, nema.Ne treba da bude uplata. Pogledaj da nema negativna isplata. I pogledaj devizni račun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari